25 Απρ 2013

Ο «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» του ΕΥΡΩ…


Ο «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» του ΕΥΡΩ…



-       Ό,τι ΔΕΝ κατόρθωσε ο Χίτλερ με τα τανκς, τη «Βέρμαχτ» και τα στούκας του η δεκαετία του ’40, το πετυχαίνουν τώρα οι Γερμανοί και οι διεθνείς κερδοσκόποι με ένα τυπωμένο παλιόχαρτο: Το ευρώ – που το εκτυπώνουν οι … ΙΔΙΟΙ στην «Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα» - που έχει έδρα τη … Φρανκφούρτη της Γερμανίας (φυσικά!), οδηγεί τους λαούς και τα κράτη στη μεθοδική ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ – μέσω χρεωκοπίας.

-       «Όποιος τυπώνει το νόμισμα, αυτός ορίζει και τους κανόνες», λέει το γνωστό τραπεζικό ρητό. ΟΛΟΥΣ τους κανόνες – ακόμα και της διακυβέρνησης, συμπληρώνω εγώ.

-       Και το ερώτημα τίθεται απροκάλυπτο: Πώς μπορούμε να αντισταθούμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ σ’ αυτή την εχθρική – πολεμική «επιχείρηση» εισβολής, κατοχής και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ της Πατρίδας μας; Οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει τις 17.000 (μόνον η μία στις 4 δηλώνεται ως αυτοκτονία – για λόγους «είσπραξης ασφάλειας ζωής»), οι ξενιτεμένοι της τελευταίας τριετίας προσεγγίζουν τα 2 εκατομμύρια, η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, η κοινωνική διάλυση και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ στοιχειώνουν την καθημερινότητα ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

-       Κι’ όμως… Παρ’ όλα αυτά, ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ, ενωμένοι – ακομμάτιστοι, το αυθεντικό μας πολίτευμα – την «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ» - όπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συναποφασίζουμε ελεύθερα για τους νόμους του κράτους! Όμως, πριν γίνει αυτό και πριν οδηγήσουμε ΟΛΟΥΣ τους ΕΝΟΧΟΥΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ εκεί όπου ορίζει το άρθρο 7, παρ. 3 του ελληνικού Συντάγματος ΠΡΕΠΕΙ να απαλλαγούμε πρώτα από τους ξένους δυνάστες μας:

-       Ποιο είναι το «όπλο» τους; Ένα νόμισμα – το ευρώ.

-       Ας τους ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ λοιπόν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ όπλο τους: ΑΛΛΑΞΤΕ – σε ανταλλακτήρια συναλλάγματος ή σε τράπεζες – το 85% των ευρώ που έχετε με άλλα νομίσματα ισόποσης αξίας: Αυστραλέζικα, καναδέζικα ή αμερικάνικα δολάρια, αγγλικές στερλίνες, ιαπωνικά γιεν, σουηδικές, νορβηγικές ή δανέζικες κορόνες, ρωσικά ρούβλια – ή οτιδήποτε άλλο έχει αξία – και κάνετε ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ αναμεταξύ σας (υπολογίζοντας με ακρίβεια τις ισοτιμίες)  όσο περισσότερες συναλλαγές μπορείτε με αυτά (κρατείστε μερικά ευρώ για τα SUPΕR ΜΑRΚΕΤS όπου δεν δέχονται άλλα νομίσματα). Είναι η πιο ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ που θα ΤΣΑΚΙΣΕΙ το ευρωνόμισμα!  ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ευρώ στις συναλλαγές σας – και όταν σας πληρώνουν με αυτά αλλάξτε πάλι (τη μεγαλύτερη ποσότητα) με άλλα νομίσματα.

-       Θα εκπλαγείτε απ’ το ΤΑΧΥΤΑΤΟ αποτέλεσμα!

-       ΕΠΙΘΕΣΗ στο ΕΥΡΩ – ΤΩΡΑ! -  Υπάρχουν και άλλα νομίσματα στον πλανήτη…

-       ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας!

-       ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

-       ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ στα ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

-       Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΠΟΛΙΤΕΣ !





«Θεμέλιο του πολιτεύματος

είναι η λαϊκή κυριαρχία»

(άρθρο 1, παρ. 2 του ελλ. Συντάγματος)



Διευκρινιστικές σημειώσεις: Το ευρώ ΔΕΝ αποτελεί «εθνικό νόμισμα» της χώρας μας, πράγμα που αποδεικνύεται από τον τρόπο υπολογισμού της (θεωρητικής) «αξίας» του. Στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και στις τράπεζες αναγράφεται ΠΑΝΤΑ η ΙΣΟΤΙΜΙΑ του ευρωνομίσματος σε σχέση με τα άλλα νομίσματα και ΟΧΙ η αξία του. Π.χ. 1€= 1,28$ ενώ το σωστό θα ήταν να αναγράφεται 0,70€= 1$ (αφού εκείνος που θα θέλει να αγοράσει π.χ. 100 δολάρια, θέλει να υπολογίσει στο «εθνικό του νόμισμα» (αυτό που έχει στην τσέπη του – δηλαδή πόσο θα του στοιχίσουν (ο,70 χ 100 = 70€). Έτσι έχουμε ένα «ισοτιμιακό νόμισμα» και ΟΧΙ ένα «εθνικό» - οπότε ΔΕΝ ισχύουν οι νόμοι «περί αναγκαστικής κυκλοφορίας … - άρα συναλλασσόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ νόμισμα θέλουμε – με βάση τις καθημερινές ισοτιμίες: π.χ. Αν θέλω ν’ αγοράσω στον περιπτερά μία εφημερίδα που κάνει 1,30€ και προτείνω στον περιπτερά να μου τη δώσει έναντι 1,70 $ ή για 1 χάρτινη αγγλική λίρα (με βάση τις ισοτιμίες) το πιθανότερο είναι ν’ αρνηθεί (στην αρχή). Αν όμως αυτό το κάνουν ΠΟΛΛΟΙ (και σταδιακά μειωθεί δραστικά η κυκλοφορία του ήδη πληθωρισμένου ευρώ, πολύ γρήγορα το «εχθρικό» ευρωνόμισμα θα καταρρεύσει , συμπαρασύροντας μαζί του και το νεοφασιστικό οικοδόμημα της Ε.Ε., μαζί με τους κερδοσκόπους.

-          Μην ξεχνάμε: Εδώ, στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ΔΕΝ έχει γίνει το παραμικρό δημοψήφισμα από το 1974 (!) μέχρι σήμερα (!) ενώ (βάσει του άρθρου 44 του ελλ. Συντάγματος ) «πρέπει να ερωτάται ο λαός για κρίσιμα – εθνικής σημασίας ζητήματα». ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει αποφανθεί ο ελληνικός λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε., για το ευρώ, για τα μνημόνια ή για τις διάφορες «συμφωνίες» (π.χ. Δουβλίνο).

-          ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! – από μια ολιγαρχία 151-170 «αντιπροσώπων».

-          ΟΛΑ ΑΥΤΑ πρέπει να τ’ αλλάξουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ!

-          ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ – τώρα!

-          ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!



(πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας