6 Αυγ 2014

ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...


ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ – αμεσοδημοκρατικού
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ: «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»
(Πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα)
-ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ του προδοτικού μνημονίου (και ΟΛΩΝ των συμφωνιών που απορρέουν από αυτό)

-ΟΛΙΚΗ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ του δημόσιου χρέους:

-ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ με βάση το Διεθνές Δίκαιο («προστασία κρατικής οντότητας»)
 
-ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ατομικών χρεών – για ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ που - ανήκει στα μικρομεσαία και μεσαία κοινωνικά στρώματα.
-ΙΣΟΔΙΑΝΟΜΗ του πλούτου με ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ σύστημα.

-ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΚΤΥΠΩΣΗ του εθνικού νομίσματος.

-ΑΜΕΣΗ ανακήρυξη Α.Ο.Ζ. (σε όλες τις περιοχές). 
 
-ΑΝΑΚΤΗΣΗ της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (κατάργηση άρθρου 28).

-Ισόρροπη αναδιανομή της δημόσιας γης στους απλούς – μη προνομιούχους πολίτες ώστε να υπάρξει αυτάρκεια της χώρας σε προϊόντα γης και θάλασσας.

-Ανασύσταση Εθνικής βιομηχανίας.

-Σταδιακή απέλαση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

-ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ που οδήγησαν την Πατρίδα στην Εθνική καταστροφή – και τους Έλληνες στη μαζική φτωχοποίηση, στις αυτοκτονίες και στη μετανάστευση. Προσπάθεια ώστε να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ στον ελληνικό λαό τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ χρήματα (-υπάρχουν τρόποι…)
 
-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ συνθήκες διαβίωσης και εργασίας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ.

-ΑΜΕΣΗ – δραστική ΑΥΞΗΣΗ σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ παράνομων φόρων, «χαρατσιών», «εισφορών», κ.λ.π.

-ΔΩΡΕΑΝ μετακινήσεις στα λαϊκά μέσα μεταφοράς. ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.

-ΑΛΛΑΓΗ της οργανωτικής δομής του κράτους (Λαϊκή –ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»)

-ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από τους ίδιους τους πολίτες – με ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (για κάθε νομοσχέδιο και για ΟΛΑ τα θέματα) σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο. ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. –ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

-ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ των τραπεζών, δημ. οργανισμών, ορυκτού πλούτου κ.λ.π. –ΥΠΕΡ του Ελληνικού λαού.

-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την Ε.Ε. (Ακύρωση συνθηκών Μάαστριχτ, Σένγκεν, Λισαβώνας, Δουβλίνου κλπ.)

-ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ – ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ εξωτερικής πολιτικής – ΠΑΝΤΑ υπέρ των ΕΘΝΙΚΩΝ – ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ


-ΙΔΡΥΣΗ ανεξάρτητου – ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ με Έλληνα Πατριάρχη που θα εκλέγεται με ΑΜΕΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ από τον ίδιο τον λαό. Το νέο Πατριαρχείο θα έχει ως φυσική έδρα το Αγ. Όρος – και ως διοικητική έδρα την Αθήνα.

-ΠΛΗΡΗΣ φοροαπαλλαγή για ετήσια εισοδήματα έως 30.000 ευρώ. ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΣΗ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ) ολόκληρου του ποσού του εθνικού προϋπολογισμού και φύλαξή του (προς χρήση και ωφέλεια των Ελλήνων πολιτών στην «ΕΘΝΙΚΗ – ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ».


«Εν τη δημοκρατία κύριος ο Δήμος (ο λαός) των νόμων έστιν»
ΛΥΣΙΑΣ
-Οραματιζόμαστε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ όπου οι πολίτες θα έχουν στα χέρια τους τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο του «συστήματος διακυβέρνησης» όπου ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ θα μπορεί να προτείνει, να συνδιαμορφώνει, να αλλάζει, να ψηφίζει ή να καταψηφίζει τους νόμους και τις διακρατικές – διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις που αφορούν την καθημερινότητα του λαού αλλά και το δημόσιο – εθνικό συμφέρον. 
Ο ελληνικός λαός είναι ο πραγματικός και μοναδικός νόμιμος ιδιοκτήτης της Πατρίδας μας. Συνεπώς πρέπει να είναι και ο μοναδικός νόμιμος νομοθέτης και διαχειριστής των πάντων μέσα στη χώρα.

-Οραματιζόμαστε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ που να ανήκει στους ΙΔΙΟΥΣ τους Έλληνες πολίτες: Μια ΕΛΛΑΔΑ που θα λειτουργεί ως κυρίαρχο κράτος μέσα σε πλαίσια Ελευθερίας, Αξιοπρέπειας και Δικαιοσύνης.

-Απορρίπτουμε κάθε μορφή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ – απ’ όπου κι’ αν προέρχεται!

-Πιστεύουμε σε μια κοινωνική επανάσταση από τον ίδιο τον ελληνικό λαό!

-Οραματιζόμαστε μια «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» όπου ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, Συγκοινωνίες αλλά και γενικευμένη – αντικειμενική πληροφόρηση – μαζί με απόλυτη ελευθερία στο λόγο και στην έκφραση. 
 
-Οραματιζόμαστε μια ΕΛΛΑΔΑ όπου ΟΛΟΙ οι πολίτες θα έχουν αξιοπρεπές εισόδημα, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπή διαβίωση μέσα από τη ΔΙΚΑΙΗ αναδιανομή του πλούτου, μέσα από τη δραστική βελτίωση της ποιότητας ζωής του λαού – στην πόλη και στην ύπαιθρο. 
Μια ΕΛΛΑΔΑ αυτάρκη σε προϊόντα γης και θάλασσας. Μια ΕΛΛΑΔΑ που θα διατηρεί σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τους λαούς της Ευρώπης – χωρίς να δεσμεύεται από τις αποφάσεις της Ε.Ε. Μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ που θα είναι σεβαστή σε φίλους και αντιπάλους. 
 
-Οραματιζόμαστε μια ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της πλειοψηφίας όπου μοναδικός κυρίαρχος θα είναι ο ΙΔΙΟΣ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: Ένας υπερήφανος λαός που – ΕΝΩΜΕΝΟΣ – θα νομοθετεί και θα συναποφασίζει για το καλό της Πατρίδας – με νόμους που θα έχουν ως κανόνα τις τρεις διαχρονικές αξίες: Τη φύση, τη Λογική και τη Δικαιοσύνη.

-Οραματιζόμαστε μια ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – όπου ΟΛΑ τα «μέσα παραγωγής», οι δημ. υπηρεσίες, η δημόσια γη, οι συγκοινωνίες, οι υποδομές και οι Τράπεζες θα αποτελούν ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΗ Εθνική – λαϊκή περιουσία:
 Όπου ο ελληνικός λαός θα έχει τον βασικό – απόλυτο και κυρίαρχο ρόλο.

-Με τη λαϊκή στήριξη – αυτοδιαχείριση και την ενωτική συνεργασία ΌΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ θα πετύχουμε ΜΑΖΙ τα ΠΑΝΤΑ!
(πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα) – 10/4/14 Π.Δ.
-Το πραγματικό πρόβλημα της Πατρίδας μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ (δηλ. «ποιός ελέγχει και ποιός διαχειρίζεται τη λήψη των αποφάσεων» και – κυρίως με ποιό σύστημα διακυβέρνησης και θέσπισης της νομοθεσίας ορίζεται η καθημερινότητα των πολιτών και η πορείας της χώρας.

-Βιώνουμε μια «κατ’ επίφασιν Δημοκρατία» (πρόκειται για στείρο κοινοβουλευτισμό) με ένα Σύνταγμα που τα αλληλοσυγκρουόμενα άρθρα του προσφέρουν έδαφος στις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές ολιγαρχίες του τόπου για να θέτουν διαρκώς τα δικαιώματα των πολιτών και τις δημοκρατικές ελευθερίες στο περιθώριο. 
Ουσιαστικά, οι Έλληνες πολίτες – ψηφίζοντας τη μία ή την άλλη παράταξη – ΕΚΧΩΡΟΥΝ «εν λευκώ» τη βούλησή τους, την εξουσία και τη νομοθεσία σε ένα Κοινοβούλιο 300 υπερπρονομιούχων βουλευτών – που ΑΠOΦΑΣΙΖΟΥΝ για έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ 10.000.000 πολιτών!
-Ουσιαστικά, αυτό που βιώνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά «κοινοβουλευτική – κομματική ολιγαρχία». 
Αυτή η δομή του πολιτεύματος – που ισχύει από το 1844 μέχρι σήμερα – είναι και η αιτία των δεινών της Ελλάδας. Οι πολίτες ΔΕΝ έχουν ενεργό πρόσβαση και συμμετοχή στο νομοθετικό έργο, γεγονός που τους μετατρέπει σε απλούς – άβουλους «πελάτες – ψηφοφόρους» συχνά διχασμένους μεταξύ τους – αφού οι ΙΔΙΟΙ κομματικοί σχηματισμοί – μηχανισμοί (με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά) «υποστηρίζουν» διαρκώς τα ξένα συμφέροντα: Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ρωσία, Η.Π.Α., Ε.Ε., κ.λ.π.
-Χρειαζόμαστε, λοιπόν ένα ΝΕΟ μοντέλο ανεξάρτητης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και διακυβέρνησης από ΕΜΑΣ τους ίδιους του ΠΟΛΙΤΕΣ!
-Χρειαζόμαστε – οπωσδήποτε – ένα ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ – που να τοποθετεί τον πολίτη στη θέση του νομοθέτη και του διαχειριστή της εξουσίας!
(πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα 5-3-2014)


-Χρειαζόμαστε, επίσης ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που να υποστηρίζει αυτή τη ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ των δομών του πολιτεύματος, δηλ. την «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ» - όπου η νομοθεσία και η άσκηση της εξουσίας θα προέρχονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τον ΙΔΙΟ τον Ελληνικό λαό!

-Πρέπει ο ίδιος ο λαός να νοιώσει ότι είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της χώρας.

-Το ανεξάρτητο – αμεσοδημοκρατικό κίνημα: «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!» δημιουργήθηκε από απλούς πολίτες την Άνοιξη του 2010 και πρωτοστάτησε στο «κίνημα των αγανακτισμένων» - ένα χρόνο μετά. 
 
-Το κίνημά μας έχει ετοιμάσει ένα ΝΕΟ σύστημα αμεσοδημοκρατικής διακυβέρνησης – με νομοθεσία προτεινόμενη και ψηφιζόμενη από τον ΙΔΙΟ το λαό. Ένα τέτοιο σύστημα πολιτικής – λαϊκής αυτοδιαχείρισης ΚΑΤΑΡΓΕΙ στην ΠΡΑΞΗ τις διεφθαρμένες κομματικές ολιγαρχίες – που οδήγησαν τη χώρα και τους πολίτες στη σημερινή κατάσταση, μέσα από την οικονομική και κοινωνική διαπλοκή.
Έχουμε επίσης εκπονήσει ένα προσχέδιο ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που υποστηρίζει και κατοχυρώνει την απόδοση ΟΛΩΝ των εξουσιών στον ελληνικό λαό: Είναι στο χέρι του λαού αν θα αποφασίσει «να πάρει την κατάσταση στα χέρια του» έχοντας σαν σύνθημά του:

Η πολιτική για τους ΠΟΛΙΤΕΣ! ώστε να περάσει (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) Η ΕΞΟΥΣΙΑ στους ΠΟΛΙΤΕΣ!
(πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα)
5/3/14 – 1015/910


-Γεννηθήκαμε εδώ – στην κοιτίδα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
-Είναι – επιτέλους - καιρός να δημιουργήσουμε σ’ αυτή την ιστορική γωνιά της Μεσογείου ένα γνήσιο ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ που θα είναι πυξίδα και οδηγός για κάθε έθνος, για κάθε Πατρίδα, για κάθε λαό.

-Είναι καιρός να δημιουργήσουμε ένα ανεξάρτητο – αυτοδύναμο κράτος με ελεύθερους και υπερήφανους πολίτες, (μια ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), ΕΞΩ από τις τανάλιες της Ε.Ε., έξω από τη μέγγενη των διεθνών κερδοσκόπων: Μπορούμε να δημιουργήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ένα ισχυρό κράτος με τη δική μας παραγωγική οικονομία και με το ΔΙΚΟ ΜΑΣ εθνικό νόμισμα. 
Θέλουμε μια Ελλάδα που να προσφέρει ευημερία και πρόοδο σε κάθε πολίτη – μέσα σε συνθήκες πραγματικής Δημοκρατίας και ελευθερίας επιλογών για ΟΛΟΥΣ. 
Θέλουμε μια Ελλάδα ισονομίας και Δικαιοσύνης. Θέλουμε μια Ελλάδα με ανεξάρτητη εθνική πολιτική που θα προσαρμόζει τις συμμαχίες της – ανάλογα με τα συμφέροντα της χώρας μας. 
 
Είναι πολύ σημαντικό να τα πετύχουμε όλα αυτά – επιτέλους – αφού αποτελούν προϋποθέσεις για να νοιώσουν οι Έλληνες ότι αυτή η Πατρίδα, αυτή η χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό και την Δημοκρατία ανήκει στον ίδιο το λαό της!

-ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να καταφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ!
 
-ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νόμιμος νομοθέτης και διαχειριστής των κοινών πρέπει να είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός!

-Η ΕΞΟΥΣΙΑ στους ΠΟΛΙΤΕΣ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ για τους ΠΟΛΙΤΕΣ!

-ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
(πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα 5-3-2014)

Συνολικές προβολές σελίδας