24 Φεβ 2013

Ας προσέξει ο ελληνικός λαός…

Ας προσέξει ο ελληνικός λαός…
-        -  ΕΛΛΗΝΕΣ: - Προσέξτε !
-        -   Θα επιχειρηθεί (στο άμεσο μέλλον) ένα είδος «νεκρανάστασης – παρθενορραφής» του υπάρχοντος σάπιου πολιτικού συστήματος – της «κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας» - μέσα από κάποιου είδους (δήθεν) «σοσιαλ-δημοκρατικές – πολιτικοκοινωνικές μεταρρυθμίσεις» που θα έχουν ως (δήθεν) «νέους φορείς – κόμματα» διάφορα φθαρμένα – διαπλεκόμενα με τον παλαιοκομματισμό πρόσωπα όπως: Α. Λοβέρδος (διέλυσε τα ταμεία και το εθνικό σύστημα υγείας), Α. Διαμαντοπούλου (διέλυσε την Παιδεία), Κ. Σκανδαλίδης (διέλυσε τη Δημόσια Διοίκηση), Γ. Φλωρίδης, Γ. Βουλγαράκης, Κ. Καραμανλής (φέρουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες!) κ.λ.π. κ.λ.π. Όλοι αυτοί (μαζί με διάφορους άλλους συγγενείς, γνωστούς, φίλους και … κατευθυνόμενους – δασκαλεμένους νεολαίους) θα προσπαθήσουν να «παλινορθώσουν» το εξευτελισμένο στα μάτια του ελληνικού λαού πολιτικό κατεστημένο, με στόχο να συνεχίσουν τις πολιτικές λιτότητας, εξαθλίωσης και ξεπουλήματος – μέσα από τα  «μνημόνια» και τις «υποχρεωτικές κοινοτικές οδηγίες» της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. και των τραπεζιτών – χρηματοεπιχειρηματικών λόμπυς.
-         - Ας προσέξει ο ελληνικός λαός !
-         - Και … αν πραγματικά θέλει να τ’ αλλάξει ΟΛΑ για ν’ αποκτήσει (ο ίδιος ο λαός!) τον έλεγχο της χώρας και της ζωής του, ας ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ τώρα τα παρακάτω  έξι ΑΠΛΑ-ΚΑΘΑΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ «σημεία διεκδίκησης». Και ας ΠΙΕΣΕΙ «αυτούς που πρέπει», ώστε να γίνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Υπάρχουν τρόποι…
(Προσφορά του ανεξάρτητου – αμεσοδημοκρατικού κινήματος «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !» προς τον ελληνικό λαό).

- Στο όνομα του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - όπως ορίζει το Σύνταγμα

-         - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1.            ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ των κομματικών μηχανισμών – ώστε να υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ – ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ανάμεσα στους πολίτες.
2.            ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ σε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ – Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ν’ αποφασίζουν για τα νομοσχέδια και τις διεθνείς συμβάσεις!
3.            ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – με τη συμμετοχή και απλών πολιτών – ώστε να αποκτηθεί ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ μέσα απ’ την οποία ο λαός θα μπορεί να αποφασίζει ΜΕ ΨΗΦΟ για ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ και για ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
4.            ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ σε ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ των υπευθύνων (τωρινών και «παλαιότερων») για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.
5.            Προσωρινή κυβέρνηση από απλούς – αμεσοδημοκρατικούς πολίτες που θα αναλάβουν την ΟΛΙΚΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ στάση πληρωμής ως προς το «εξωτερικό χρέος» - που ΔΕΝ το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ο λαός.
6.            Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα με παράλληλη αποκέντρωση του αστικού πληθυσμού (με κίνητρα – αναδιανομή δημόσιας γης, φοροαπαλλαγές κ.λ.π.) ώστε να υπάρξει ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου. ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ από την Ε.Ε. και από κάθε είδους «μνημόνιο».

Συνολικές προβολές σελίδας