26 Δεκ 2011

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ! !

      -Οι βουλευτές εκλέγονται μέσα από το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ  πρόγραμμα του κομματικού οργανισμού στον οποίο ανήκουν και μέσα από τον οποίο αναδεικνύονται .

    -Εάν, στην πορεία του χρόνου , οι πράξεις και κινήσεις των κομμάτων και των βουλευτών  ΔΕΝ  ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ  με την προϋπάρχουσα ιδεολογία, με την οποία  έλαβαν την ψήφο του λαού, τότε  ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ  βασικές αρχές της Δημοκρατίας , της κοινής λογικής / ηθικής, αλλά και των Συνταγματικών - Ποινικών Διατάξεων της χώρας.
  
  -Είναι γνωστό -βέβαια - ότι οι βουλευτές τοποθετούν στις προτεραιότητές τους  ΠΡΩΤΑ το κομματικό συμφέρον, που "βοηθά"  τους ίδιους να πάρουν κάποια θέση στο Κοινοβούλιο ή τη Διεύθυνση κάποιου ... οργανισμού, (συχνά με τεράστιες οικονομικές απολαβές!) και με δυνατότητες διορισμών "δικών τους"  προσώπων -δηλ. ένα "πελατειακό σύστημα"  ΒΙΑΣ  και  ΝΟΘΕΙΑΣ .

    -Εάν ο λαός έχει ζημία (οικονομική, κοινωνική , εθνική -ή  άλλη...) από τα λάθη διακυβέρνησης -μέσα από τις πιέσεις  ενός ή παραπάνω κομματικών οργανισμών - τότε αυτοί οι κομματικοί οργανισμοί  ΠΡΕΠΕΙ  να  ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ  στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

             -Εκ του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ  κρίνονται οι κομματικοί   σχηματισμοί!


   -Ως πολίτες αυτής της χώρας  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  την   ΑΜΕΣΗ  λογοδοσία των  ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ -  "ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ " ή στελεχών των ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, που διαχειρίστηκαν -με όποιο τρόπο- ακόμη και στα παρασκήνια- τις ΤΥΧΕΣ  της  ΧΩΡΑΣ .
  -Aλλωστε το άρθρο 4 παρ.1 του Συντάγματος αναφέρει ρητά ότι όλοι οι Ελληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου. Συνεπώς σε μια Δημοκρατική κοινωνία η "βουλευτική ασυλία" είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!
  -Την ΚΗΡΥΞΗ  ΕΚΤΟΣ  ΝΟΜΙΜΗΣ   πολιτικής - κοινωνικής - νομικής διαδικασίας στους παρακάτω ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ -  και την καταβολή της ΝΟΜΙΜΗΣ  ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ (...) στους Ελληνες πολίτες.

               -Αίτηση  ασφαλιστικών μέτρων για

  προσωρινή  ΑΡΣΗ-ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  των παρακάτω  κομματικών σχηματισμών(κομμάτων).
               ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ


  -ΟΙ Ελληνες πολίτες αντιλαμβάνονται ποιοί είναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  για τη ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και το συντριπτικό ποσοστό των κατοίκων!
  -Είναι οι "πολιτικοί διαχειριστές" των τελευταίων δεκαετιών που ανήκουν στα κόμματα που διακυβέρνησαν και κυβερνούν την πατρίδα μας- με αλεπάλληλες αλλαγές στην εξουσία - καθώς και συγκυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ).
  -Αυτοί οι πολιτικοί  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ  για τον εαυτό τους  ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ  μέσα από το υπερπρονόμιο της "βουλευτικής ασυλίας" και μέσα από συνταγματικές διατάξεις που οι  ΙΔΙΟΙ  "έκοψαν και έρραψαν" στα μέτρα τους , ώστε το καθεστώς  ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ  να είναι ουσιαστικά  ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ...

          -Και όμως... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ  ΝΑ  ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ στη  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
  -Οχι ως βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί , αλλά μέσα από την "άλλη " ιδιότητά τους : 
  -Του  ενεργού  "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ  ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ"!
  -Ναι!  Ο ΜΟΝΟΣ  ΤΡΟΠΟΣ  για να κινηθεί η δικαιοσύνη είναι αυτός :
  -ΜΗΝΥΣΗ  στους  ΙΔΙΟΥΣ  τους "κομματικούς οργανισμούς" ( ΚΟΜΜΑΤΑ) -ως εταιρείες που χρηματοδοτούνται από το κράτος - όπου οι "φέροντες"  "βουλευτική ασυλία" είναι  ΑΠΛΑ  ή  ΑΝΩΤΑΤΑ  στελέχη.
  -Μόνον  ΕΤΣΙ  θα υποχρεωθούν να παραστούν στα (ποινικά) δικαστήρια!
 
  -ΚΑΛΟΥΜΕ  ΚΑΘΕ  ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ  ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ  ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ  αυτή την αίτηση "ασφαλιστικών μέτρων ", ΕΝΑΝΤΙΟΝ  αυτών των κομμάτων, ώστε να  ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ  (νόμιμα) η λειτουργία τους και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη (όσο το δυνατόν περισσότερα) στελέχη τους  και  να παραμεριστει -στην περιπτωση αυτη -η βουλευτική τους ασυλια ,που εμποδιζει την παραπομπη τους.
  -Θα παραστούν ως "κομματικά στελέχη" - έστω ως μάρτυρες στα δικαστηρια - θα ειναι ΜΟΝΟΝ η αρχη! 
(ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!)
  -Δεν θα μείνουμε αδρανείς βλέποντας τα χειρότερα που έρχονται , από έναν πολιτικό "συρφετό" που "κρύβεται " πίσω από ψέμματα, απειλές και '' υποσχέσεις''.
  -Δεν μένουμε απαθείς στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
  -Είμαστε  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  στον κοινό σκοπό:
  -Να λογοδοτήσουν οι  ΕΝΟΧΟΙ  και να φέρουμε  ΑΛΗΘΙΝΗ   -ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  στην πατρίδα μας!
  -ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
  -ΑΣ  ΤΟ  ΚΑΝΟΥΜΕ!
  -ΠΡΙΝ  ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ  ΤΗ  ΧΩΡΑ  ΚΑΙ  ΟΛΟΥΣ  ΕΜΑΣ ... 
     

-ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ  ΜΗΝΥΣΗΣ  ΣΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ!

 
             -(ΩΣ   "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  ΦΟΡΕΙΣ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ   ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ!")

                          -ΑΓΩΓΗ  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ !
                     -ΑΙΤΗΣΗ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ  ΜΕΤΡΩΝ
                     και  ΑΡΣΗ της  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥΣ!
        -ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ   ΤΟΥΣ  ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
                                  ΤΟΥ  "ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ"!

                      -ΣΕ  α) ΠΑΣΟΚ ,  β) Ν.Δ.   γ) ΛΑ.Ο.Σ .


                -Και εκ του  "ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ":

  -Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από ΑΥΤΑ τα κόμματα -ΠΑΣΟΚ  και  Ν.Δ. - (το  ΛΑΟΣ και η... Ντορα ήρθαν αργότερα) - τα στελέχη τους οδήγησαν τους πολίτες (με τις όποιες πολιτικές αποφάσεις  έλαβαν) -  στην απώλεια της αξιοπρέπειας τους- προσωπικής και εθνικής- μαζί με  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απώλειες στα εισοδήματά τους.

                   -ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ  ΓΙΑ:
  -ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ   της  ορθής λειτουργίας του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ πολιτεύματος, καθώς καταπάτησαν άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος (και παρερμήνευσαν ή παρέκαμψαν άλλα).
  -ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  της Παιδείας, της Υγείας, της κοινωνικής πρόνοιας, του δικαίωματος στην ΕΡΓΑΣΙΑ και στην παραγωγική διαδικασία - στην ποιότητα ζωής.
  -ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ  ψήφισης στη Βουλή άρθρων, όχι κατά συνείδηση, (όπως ορίζει το Σύνταγμα) αλλά σύμφωνα με τις γραμμές του κόμματος, με την  ΑΠΕΙΛΗ  της  ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ  και σε βάρος της λειτουργίας της Δημοκρατίας. Σε βάρος του  ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ  ΛΑΟΥ ! 
  -ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ την πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας -με έμμεσο εξαναγκασμό προς τη μετανάστευση μεγάλου τμήματος του πληθυσμού ( άρθρο 335 του Π.Κ.).
  -ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ  πληρεξουσιότητας ( άρθρο 151 του Π.Κ.).
  -ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ  του εκλογικού σώματος (άρθρο 162 τουΠ.Κ.).
  -Παθητική και ενεργητική δωροδοκία (άρθρο 235-236 Π.Κ.).
  -Διατάραξη της ειρήνης των πολιτών (άρθρο 190 Π.Κ.).
  -Δυσφήμηση  προς τρίτες χώρες (άρθρο 362 Π.Κ.).
  -Απάτη (άρθρο 386 Π.Κ.).
  -Βία (κάθε μορφής) κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης (άρθρο 157 Π.Κ.).
  -Απιστία (κάθε μορφής) -(άρθρο 390 Π.Κ.).
  -Νόθευση εκλογής (και στη Βουλή) ή ψηφοφορίας (άρθρο 158 Π.Κ.).
  -Δωροδοκία κατά τις εκλογές (άρθρο 165 Π.Κ.).
  -Εννοείται ότι οι συμμετέχοντες (πρώην και νυν) ως στελέχη ή και "διαχειριστές"  - με όποιον τρόπο- στους "κομματικούς σχηματισμούς" (ΠΑΣΟΚ  και ΝΔ.) ΠΡΕΠΕΙ  να προσαχθούν  ΩΣ  ΜΑΡΤΥΡΕΣ  (ή /και ως ) ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ  για τα ως ΑΝΩ προαναφερόμενα  ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
 -Θα  ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ  τις επόμενες ημέρες αυτή την μήνυση- αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των των "κεντρικων-κομματικων επιτροπων" των κυβερνωντων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) - με έξοδα του ανεξάρτητου αμεσοδημοκρατικού κινήματος  πολιτων "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!

Συνολικές προβολές σελίδας