22 Ιαν 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

-         - Το ανεξάρτητο – αμεσοδημοκρατικό κίνημα «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ κάθε μορφή μεθοδευμένης – κατευθυνόμενης «βίας» (προβοκάτσια), που στόχο έχει να βυθίζει τους Έλληνες στη σύγχυση  και στην αδράνεια, στο φόβο και στην καχυποψία, στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα και σε στείρες πολιτικές – «πολωτικές» αντιπαραθέσεις – που ΟΛΟΙ μας αντιλαμβανόμαστε ΠΟΙΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΝ…
-         - Είναι παραπάνω από προφανές ότι το πολιτικο-οικονομικό σύστημα βρίσκεται σε πανικό μπροστά στη γενικευμένη αντίδραση – κατακραυγή του ελληνικού λαού.
-         - Το πολιτικο-οικονομικό σύστημα (σε συνεννόηση με ξένα κέντρα, «υπηρεσίες» και παρακρατικούς μηχανισμούς), προσπαθεί με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να κατευθύνει – χειραγωγήσει τη θέληση των πολιτών – προλαβαίνοντας τυχόν «απρόβλεπτες αντιδράσεις» - ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της πατρίδας μας. Εδώ και χρόνια, «στο όνομα της Ε.Ε. και του ευρώ» ψηφίζονται –ΕΡΗΜΗΝ των Ελλήνων πολιτών- (μεθοδευμένα  και συστηματικά…) νομοσχέδια, διακρατικές – διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες, «μνημόνια», κ.λ.π., που ως κύριο στόχο έχουν να μετατρέψουν τον ελληνικό γεωγραφικό χώρο σε «οικόπεδο προς πώληση και εκμετάλλευση». Η σημερινή «τριμερής κυβέρνηση» που καταπατά – καταλύει το Σύνταγμα, διαλύει τη χώρα, εξευτελίζει τους Έλληνες και απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς, απλά συνεχίζει το «έργο» των προηγουμένων κυβερνήσεων (… πάντα στην υπηρεσία των διαφόρων μεγαλοσυμφερόντων – που θέλουν την Ελλάδα…«αποικία» τους !).
-         - ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ !
-         - ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !
-        -  ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ! (όλοι τους…)
-         - Το ανεξάρτητο – αμεσοδημοκρατικό κίνημα «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!» βρίσκεται –εδώ και 3 χρόνια- στο πλευρό κάθε σκεπτόμενου και ενεργού πολίτη!
-         - Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: Το κίνημά μας ξεκίνησε την πορεία του μέσα απ’ τις πλατείες τής  αυθόρμητης λαϊκής αντίδρασης το Μάη του 2010 και συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές της 6/5/2012 μαζί με το ΕΠΑΜ του Δ. Καζάκη.
-      -    ΕΜΕΙΣ σας λέμε ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ !
-        - Δώστε μας τη ΔΥΝΑΜΗ για να επαναφέρουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ τη ΓΝΗΣΙΑ – «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ», εδώ στον τόπο που γεννήθηκε!
-         ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
-        -  ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Συνολικές προβολές σελίδας