15 Ιαν 2012

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

  -Λένε στη Νάπολη : 
  -"Αν βρεθείς υποχρεωτικά σε μια λίμνη με κροκόδειλους, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να αποξηράνεις τη λίμνη"...

               ΑΣ  ΤΟ  ΔΟΥΜΕ  ΣΤΗ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ :
  -Τα κόμματα και οι κεντρικές τους επιτροπές  ΔΕΝ  έχουν  ΑΣΥΛΙΑ !
 
  -Οι εκλεγμένοι βουλευτές ( το βλέπουμε...) βάζουν πάνω από την  ΠΑΤΡΙΔΑ και το λαό,  το κόμμα, για να προταθούν πάλι και να εκλεγούν... (το χρήμα και τη δόξα ουδείς...).


  -Οι βουλευτές εκλέγονται μέσα απ' τα εταιρικά σχήματα των κομματικών οργανισμών που ( υποτίθεται) ότι έχουν ένα πολιτικό ιδεολογικό στίγμα. Αν  ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ  το όποιο ιδεολογικό στίγμα τους , μέσα από το οποίο έχουν εκλεγεί -ΕΧΟΥΝ  ΠΟΙΝΙΚΗ  ΕΥΘΥΝΗ !

  -Τα κόμματα και οι κεντρικές τους επιτροπές  ΔΕΝ  έχουν  ΑΣΥΛΙΑ !
  -Πρέπει λοιπόν να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !
  -Να μην ΒΙΑΖΟΥΝ   την συνείδηση των βουλευτών με την απειλή διαγραφής , ώστε να περνάνε τις γραμμές τους ... προδίδοντας την Πατρίδα ,το Λαό και την συνείδησή τους...(όπως λένε...).

   -Πώς - αφού ευθύνονται συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα  - ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  να τους προσάγουμε στα  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
                -Ετσι φαίνεται  -όμως  ΔΕΝ  είναι  ΕΤΣΙ:
  -ΟΛΟΙ αναδείχτηκαν μέσα από τα κόμματα...
  -Μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  : ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ... τα οποία λειτουργούν ως εταιρικά σχήματα με πρόεδρο, γραμματέα, κλπ. Ο ρόλος τους , όπως ορίζουν τα νομοθετικά πλαίσια είναι να προάγουν τους Δημοκρατικούς ΘΕΣΜΟΥΣ. 
  -Ομως τα κόμματα  ως οργανισμοί  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΑΣΥΛΙΑ, όπως και οι βουλευτές. Οι τελευταίοι  αναδεικνύονται μέσα από την κομματική  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ που προτείνουν. 
  -Κι εδώ είναι η  ΛΥΣΗ  του προβλήματος... 
  -ΠΟΥΛΑΝΕ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ...
  -Αν οι πολίτες τους εκλέξουν βάσει του ιδεολογικού τους προγράμματος , για να κυβερνήσουν τη χώρα, και αυτή (η ιδεολογική γραμμή) αλλάξει στην πορεία -και μάλιστα με  ζημία- του λαού που τον εξέλεξε, τότε  ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ  ο κομματικός  οργανισμός , το κόμμα...
  -Τα μέλη των κεντρικών επιτροπών που απαρτίζουν τα κόμματα αλλά και οι υπεύθυνοι σύμβουλοι - διαχειριστές  ΔΕΝ  είναι αναγκαστικά εκλεγμένοι βουλευτές -  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΑΣΥΛΙΑ !
   -Ακούμε τις δηλώσεις:
  -"Είμαι ο ύπαρχος του πλοίου που λέγεται Ελλάδα". Η δήλωση ανήκει στον αντιπρόεδρο Ευ. Βενιζέλο...
  -"Κάναμε τεράστια λάθη στις επιλογές μας - το παραδεχόμαστε".Μιχ. Χρυσοχοϊδης.
  -Η πολιτική "τέχνη"  ΔΕΝ  ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ  λάθη , σε  ΒΑΡΟΣ  των  ΠΟΛΙΤΩΝ , ενώ οι ίδιοι καλύπτονται  πίσω από από την "βουλευτική ασυλία"...νομοθετώντας και ψηφίζοντας , στέλνοντας τον λαό στην ανεργία, στους δρόμους ως αστέγους και τελικά στην αυτοκτονία...
  -Η "βουλευτική ασυλία" είναι ασύμβατη, αφού παραβιάζει το άρθρο 4 παρ.1 : " Ολοι οι Ελληνες είναι  ΙΣΟΙ  ενώπιον του  ΝΟΜΟΥ ".
  -Γιατί να έχουν τέτοια "υπερπρονόμια" ... και κυρίως το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ  (όταν περιπέσουν σε σφάλματα διακυβέρνησης που επηρεάζουν - εκ του αποτελέσματος - ΑΡΝΗΤΙΚΑ  τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών της χώρας;

  -Ζητούμε τη  ΒΟΗΘΕΙΑ  κάθε σκεπτόμενου πολίτη...ώστε:

  1) Να γίνει αγωγή (σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ) και να  ζητηθεί αποζημίωση για πρόκληση ιδιαιτέρως μεγάλης βλάβης κατά του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και για  μέγιστες οικονομικές απώλειες.
  2) "Ασφαλιστικά μέτρα"  με αναστολή λειτουργίας των γραφείων τους, ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ).
  3) Παραπομπή σε πονικά δικαστήρια των υπεύθυνων - διαχειριστών (δεν είναι όλοι βουλευτές) όσων βρίσκονται στην ιεραρχία του κόμματος... για κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος. Διορίζοντας όλους αυτούς ως  golden boys σε θέσεις κλειδιά με τεράστιους μισθούς...


  -Οι βουλευτές ας  ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ  ως ανεξάρτητοι..εκεί θα φανεί αν τους ενδιαφέρει το καλό του λαού...
 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  -Τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους επιβάλλουν - εδω και δεκαετίες - στα στελέχη και τους βουλευτές τους , πειθαναγκασμό στο λόγο και στην ψήφο τους, με απειλή διαγραφής...
  -Τα κόμματα καταργούν  ΣΤΗΝ  ΠΡΑΞΗ  την ανεξαρτησία της σκέψης και της συνείδησης - ουσιαστικά καταργούν την ίδια την έννοια της  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
  -ΕΜΠΡΟΣ  να παλέψουμε  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  για  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
 -Οι υπεύθυνοι πρέπει να  ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ  στον Ελληνικό λαό !
  -Ούτε "μονοεδρικές" της εξαθλίωσης και της υποταγής,ούτε "πρόεδροι" , ούτε "κόμματα" ...
  -Είναι καιρός να πάρουμε , εμείς οι πολίτες, την  Ελλάδα στα χέρια μας !
  -Ας κάνουμε - σε καθημερινή βάση - την  ΚΑΘΕ  ΠΛΑΤΕΙΑ  της χώρας, χώρο ανταλλαγής και κατάθεσης  ΙΔΕΩΝ - προτάσεων από τους  ΙΔΙΟΥΣ  τους  ΠΟΛΙΤΕΣ !
  -Οι ιδέες - προτάσεις να αποστέλλονται στο  Κοινοβούλιο, που θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από κληρωτούς βουλευτές μονοετούς θητείας.
  -Το  Λαϊκό Κοινοβούλιο να ταξινομεί και να επεξεργάζεται τις προτάσεις των πολιτών, που θα αποδίδονται στο σύνολο του  Ελληνικού λαού προς ψήφιση ( έγκριση ή απόρριψη ) , μέσα από λογισμικά τηλεφώνων - με την πληκτρολόγηση του προσωπικού "εκλογικού" αριθμού , από τον κάθε πολίτη.
  -Είναι η  ΑΜΕΣΗ - ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  των  ΠΟΛΙΤΩΝ  όπως τη θέλουμε  ΟΛΟΙ  ΜΑΣ !
  -Με την αναθεώρηση -αλλαγή του συντάγματος , μπορούμε  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  να κάνουμε τη Δημοκρατία  ΓΙΟΡΤΗ !

               -ΙΣΟΝΟΜΙΑ - ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

              -ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

                              -ΟΛΟΙ  στις  πλατείες  !

        ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

                           - ΕΝΑΣ  ΝΕΟΣ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  ΧΑΡΤΗΣ !

                           - ΕΝΑ  ΝΕΟ  ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ
                                                  για την  ΕΛΛΑΔΑ!
             -Πρόταση του ανεξάρτητου - αμεσοδημοκρατικού κινήματος
                      "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"

                                              ΑΡΘΡΟ  1.
  1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι η  ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  των πολιτών.
  2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η  ΛΑΪΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
  3. ΟΛΕΣ  οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό ,υπάρχουν υπέρ αυτού και του  ΕΘΝΟΥΣ και ασκούνται όπως ορίζει ο συνταγματικός χάρτης και οι νόμοι της  Ελληνικής  Πολιτείας.

                                                     ΑΡΘΡΟ  2.
  1. Ο σεβασμός και η προστασία της ζωής, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών αποτελούν την  ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της  Πολιτείας.
  2. Η  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  (κινητή και ακίνητη) τελεί υπό την  ΠΛΗΡΗ  προστασία του κράτους και των πολιτών και είναι ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΗ  - αποτελώντας  ΕΘΝΙΚΗ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ  ολων  των  ΕΛΛΗΝΩΝ.
  3. ΟΛΟΙ  οι  Ελληνες και οι  Ελληνίδες είναι  ΙΣΟΙ  ενώπιον του νόμου. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να αναπτύσσει  ΕΛΕΥΘΕΡΑ  την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή  της  Χώρας (χωρίς να  παραβιάζει τα δικαιώματα και την προσωπικότητα των άλλων).


                                                  ΑΡΘΡΟ  3.
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα στην  ΠΛΗΡΗ  ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ  και προστασία των προσωπικών του δεδομένων. Προληπτικά μέτρα παρακολούθησης και ελέγχου της καθημερινότητας και της συμπεριφοράς των πολιτών -απ' όπου κι' αν προέρχονται -  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
  2. Η ελευθερία στην πληροφόρηση και στη διάδοση των ιδεών (με έντυπο, ηλεκτρονικό ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο) είναι  ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ  και προστατεύεται από την  Ελληνική  Πολιτεία. Στην  ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  των πολιτών, κάθε πολίτης έχει το  ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ  δικαίωμα στην ελεύθερη  ανταλλαγή απόψεων και διάδοσης των σκέψεων του χωρίς τον  ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.
  3. Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται  και να μετακινούνται  ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Ουδείς συλλαμβάνεται εάν δεν υπάρχουν ισχυρά στοιχεία εναντίον του. Προληπτικές συλλήψεις  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ  . Βασανιστήρια και χρήση ψυχολογικής ή άλλης βίας (χρήση χημικών κλπ.)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Η κατοικία  καθενός  αποτελεί  ΑΣΥΛΟ. ΟΛΟΙ οι πολίτες έχουν δικαίωμα σε  ΝΟΜΙΜΗ  ΑΜΥΝΑ  όταν απειλούνται άμεσα τα δικαιώματα που ορίζει το άρθρο 2, παρ. 1 και 2).


                                         ΑΡΘΡΟ  4.
  1. ΟΛΟΙ οι νόμοι, διεθνείς και διακρατικές συνθήκες , συμφωνίες και συμβάσεις που αφορούν το δημόσιο-λαϊκο συμφέρον , ψηφίζονται (με γενικές - τακτικές ψηφοφορίες ή δημοψηφίσματα) από τους  ΙΔΙΟΥΣ  τους πολίτες. Το κράτος έχει την υποχρέωση να προσφέρει  στο  λαό  ΠΛΗΡΗ  και  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ  ενημέρωση για  ΟΛΑ  τα προηγούμενα, ώστε οι πολίτες να αποφασίζουν  ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ για  την καθημερινότητά τους και για την προοδο της χωρας.
  2. ΕΚΧΩΡΗΣΗ η ΕΞΑΓΟΡΑ  ψήφου (για οποιονδήποτε λόγο)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
  3.  Οι κληρωτοί - αμεσοδημοκράτες βουλευτές πρέπει να λειτουργούν ΥΠΕΡ των συμφερόντων του έθνους και ΥΠΕΡ της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.Ο αριθμός τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 200 και η θητεία τους  θα είναι  για  ένα (1) έτος. Κάθε Ελληνας η Ελληνίδα που συμπληρώνει το 16ο έτος έχει δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις -εφόσον  το επιθυμεί.  Σε τακτά διαστήματα οι βουλευτες δέχονται  τις αναφορές των υπευθύνων διαχειριστών του κάθε εθνικού τομέα ( Παιδείας, Αμύνης, Υγείας - Πρόνοιας, Οικονομικών κλπ.) και ενημερώνουν -στη συνέχεια -ΑΜΕΣΑ  το λαό για τα θέματα που ανακύπτουν.Επίσης συζητούν και επεξεργάζονται τις πιό ενδιαφέρουσες ιδέες- προτασεις  που  θα αποστέλλονται στο Κοινοβούλιο  απο τις καθημερινές  λαϊκες συνελεύσεις  των Ελλήνων πολιτών. (Κάθε πολίτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα  να συμμετέχει  ΙΣΟΤΙΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ με γνώμη,  άποψη, προτάσεις και ψήφο  στις αμεσοδημοκρατικές  διαδικασίες των  λαϊκών συνελεύσεων ). Το Κοινοβούλιο συζητά και προτείνει ΟΛΑ τα νομοσχέδια που στη συνέχεια θα αποδίδονται  στον Ελληνικό λαό -προς έγκριση ή προς απόρριψη . 

                                               ΑΡΘΡΟ  5 .
   -Οι εννέα (9) "εθνικοί επόπτες του πολιτεύματος"  εκλέγονται  με άμεση -ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ  ψηφοφορία  απο τον ίδιο τον Ελληνικό λαό , εκπροσωπούν τη χώρα στους διεθνείς οργανισμούς , ελέγχουν την ορθή λειτουργία του πολιτεύματος και θεωρούνται  ΙΣΟΤΙΜΟΙ  μεταξύ τους. Η θητεία τους είναι για ένα (1) έτος. Κάθε Ελληνας  ή  Ελληνίδα  που έχει συμπληρώσει  το 24ο έτος δικαιούται να θέσει  ΕΛΕΥΘΕΡΑ  υποψηφιότητα για τις παραπάνω θέσεις.   "Βουλευτικά προνόμια", "ασυλίες", "συντάξεις" κλπ.  ΔΕΝ  ΈΧΟΥΝ  ΚΑΜΜΙΑ  θέση στην  ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  των Ελλήνων πολιτών. ΟΛΟΙ  οι  ΠΟΛΙΤΕΣ  που διαχειρίστηκαν (ή διαχειρίζονται) το οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα φέρουν ευθύνες για πράξεις ή  παραλείψεις που ζημιώνουν το έθνος - ευθύνες που  ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
  -  Η  ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ  τροπολογία του άρθρου 28  "περί εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας" ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.   -Τα υπόλοιπα άρθρα του  Συντάγματος θα τροποποιηθούν-  στηριζόμενα σ' αυτές τις  ΒΑΣΙΚΕΣ  αρχές της  ΑΜΕΣΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  των πολιτών.

                            -ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ  ΔΙΑΤΑΞΗ:


  -Η τήρηση του  Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό και στις δημοκρατικές πεποιθήσεις των  Ελλήνων, οι οποίοι   ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ  να αντιστέκονται με  ΚΑΘΕ  ΜΕΣΟ  εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταπατήσει (ή να το παρακάμψει).

                      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
  -Το σημερινό-ισχυον Σύνταγμα της  χώρας αποτελεί ( πλήν ελαχίστων άρθρων του) ένα ΑΘΛΙΟ  νομικό  κατασκεύασμα αλληλοσυγκρουόμενων - αντιφατικών διατάξεων  και  ΚΑΜΜΙΑ  ΣΧΕΣΗ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  με την  ΑΛΗΘΙΝΗ - ΓΝΗΣΙΑ - ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  των πολιτών. Το αυθεντικό πολίτευμα της πατρίδας μας περιμένει - απλά - την τυπική έγκριση απ' τους Ελληνες πολίτες ώστε να αποτελέσει ΠΥΞΙΔΑ  για μια νέα - λαϊκή αμεσοδημοκρατική διακυβέρνηση από τον ίδιο το λαό! 

  -Η κοινωνία των  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  έχει το  ΛΟΓΟ!

  -   Αυτό το αμεσοδημοκρατικό  Σύνταγμα- αν εγκριθεί απ' τους Ελληνες πολίτες- θα αποτελέσει  ΙΣΧΥΡΗ  ασπίδα προστασίας της χώρας και του λαού μας απο τις  ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ  (και συχνά  ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ...)  αποφάσεις των εκάστοτε κομματικών αντιπροσώπων που αποφασίζουν  για  ΟΛΟΥΣ  ΕΜΑΣ - ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!
  -Ο λαός χρειάζεται ένα  ΑΠΛΟ , πρακτικό, ευκολομνημόνευτο (και αποτελεσματικό) ΣΥΝΤΑΓΜΑ που να μπορεί - ανά πάσα στιγμή -να αποτελεί  τη  "δημοκρατική  χάρτα "   του κάθε πολίτη. Μέσα σε  5  ΑΡΘΡΑ  ουσιαστικά  περιλαμβάνονται οι βασικές  ΔΟΜΕΣ  ενός  ΝΕΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  γνήσια ΑΜΕΣΟ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ. Απομένει στον ίδιο τον ελληνικο  λαό να αποφασισει την εγκριση - θέσπιση του!


        (-Προσφορά του ανεξάρτητου - αμεσοδημοκρατικού κινήματος  "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"  - ΥΠΕΡ  του Ελληνικού λαού).

           ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ - πολιτικός υπεύθυνος του  κινήματος ΠΡΙΝ ΔΕΙΣ....

                              ΠΡΙΝ  ΔΕΙΣ...
  -...Τα μνημεία της χώρας μας στα χέρια ξένων...
                          
  - ...Τις παραλίες της χώρας μας να κλείνουν με συρματόπλεγμα των εκμεταλλευτών...
                           
  -...Τους αγρούς, τα βουνά, τα νησιά και τον ορυκτό πλούτο, βορά των πολυεθνικών...
                             
  -...Να  ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  τα πάντα - μέσα απ' την εξαθλίωση που μας επιβάλλουν. Το σπιτικό σου, το αμάξι σου, τα σπαρτά σου , ό,τι έχεις...
                           
  -...Τον εαυτό σου, τα παιδιά σου  πεινασμένα , άνεργα, υποταγμένα...  

  -...Χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια...

  -...Τη χώρα σου σε ξένα χέρια...

                                   -ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ !
                                - ΤΣΑΚΙΣΕ  ΤΟΥΣ !
      -Η  ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  των πολιτών είναι η 
                               ΜΟΝΗ  ΛΥΣΗ!

   -ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Συνολικές προβολές σελίδας