26 Σεπ 2011

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ στην ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

            Το ανεξάρτητο - αμεσοδημοκρατικό κίνημα:

          < ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!>

  Ιδρύθηκε στις  06/05/2010  και έχει στόχο να αποδώσει  ΟΛΕΣ  τις  ΕΞΟΥΣΙΕΣ  στον  ελληνικό λαό ( ΑΜΕΣΗ  Δημοκρατία των πολιτών).

                     ΟΙ  ΒΑΣΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ  ΜΑΣ:


  -ΑΠΟΛΥΤΗ   και   ΟΡΙΣΤΙΚΗ   ΔΙΑΓΡΑΦΗ   του "χρέους", αφού είναι   ΠΡΟΦΑΝΕΣ   ότι  "κάποιοι"  δάνειζαν με "στρατηγικό στόχο", τον   ΕΛΕΓΧΟ   της εθνικής μας κυριαρχίας, μαζί με την   ΥΦΑΡΠΑΓΗ   του δημοσίου πλούτου, της γης και της ιδιοκτησίας των πολιτών.Οι  "συνεργάτες"  των "δανειστών"  (πρώην και νυν) θα  οδηγηθούν σε   ΕΙΔΙΚΑ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ   ώστε να   ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ   και να   ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ   παραδειγματικά.

  -ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ  του πολιτεύματος σε   ΑΜΕΣΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   των πολιτών, ώστε ο λαός να έχει τη δυνατότητα της επικύρωσης ή της απόρριψης των - υπό ψήφιση - νομοσχεδίων ή διακρατικών συμφωνιών μέσα από τη σύγχρονη τεχνoλογία ( θα προηγηθεί   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ).


  -ΑΛΛΑΓΗ   του οικονομικού - αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας με   ΠΛΗΡΗ  -  ΕΜΠΡΑΚΤΗ  ΣΤΗΡΙΞΗ   των πολιτών από το κράτος (δωρεάν γη, φοροαπαλλαγές, άτοκα δάνεια κλπ.).

  -ΕΛΑ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ, ως   ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ   στο ενιαίο - ενωτικό-αμεσοδημοκρατικό  ψηφοδέλτιό μας να κάνουμε  ΜΑΖΙ  τη  ΜΕΓΑΛΗ   ΕΚΠΛΗΞΗ - να φέρουμε  ΜΑΖΙ  την  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  στη χώρα μας.(Απλά επικοινώνησε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail . ΔΕΝ σου ζητούμε χρήματα, ζητούμε να συμμετέχεις  ενεργά στην προσπάθεια για τη μεγάλη  ΝΙΚΗ  του λαού  που - σε βεβαιώνουμε- είναι πολύ κοντά! )
  -ΕΛΑ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  να σαρώσουμε το παλιό και να   οικοδομήσουμε το καινούργιο!
  - ΕΛΑ ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  να κάνουμε  τη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  γιορτή!

   -ΕΛΑ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε περιφέρεια και διάδοσε παντού - ΕΛΕΥΘΕΡΑ  και  ΑΦΟΒΑ  τις  αμεσοδημοκρατικές - πατριωτικές  ΙΔΕΕΣ  μας.
 - Είναι οι ΙΔΕΕΣ ενός ολόκληρου  λαού που νιώθει εδώ και καιρό την αδικία, το ψέμα, την ταπείνωση και την υποβάθμιση της καθημερινότητάς του, από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που πλουτίζει διαρκώς σε βάρος του - εδώ και δεκαετίες. Είναι όλοι αυτοί που σε εξευτελίζουν και καταπατούν την αξιοπρέπεια σου. Είναι όλοι εκείνοι που σε πανικοβάλλουν, ενώ βρίσκονται οι  ΙΔΙΟΙ  σε πανικό!
  -Ηρθε η ώρα να πάρουν οι  ΙΔΙΟΙ  οι  ΠΟΛΙΤΕΣ  το τιμόνι της εξουσίας στα χέρια τους: Είναι η  ΜΟΝΗ  ΛΥΣΗ!
     -Ενα  ΝΕΟ  σύστημα πολιτικής διακυβέρνησης είναι εφικτό!
         -ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 

  -Είναι σύνθημα, είναι κίνημα, είναι  ΛΑΪΚΗ  ΑΠΑΙΤΗΣΗ!
 

                                              
  -Το πλήρες πρόγραμμα του κινήματος υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (site) : ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
                                                    Ι.Δ. Ζαφειρόπουλος
                                                        ΑΘΗΝΑ
                                                

e-mail:zafjohn62@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας