24 Νοε 2012

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του άρθρου 120.


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του άρθρου 120.

-        -  Ερμηνεία του ελληνικού Συντάγματος «κατά το δοκούν» (διακυβέρνηση με … «πράξεις νομοθετικού περιεχομένου»)
-         - Ουσιαστική  κατάλυση- ευτελισμός, εκτροπή- του δημοκρατικού πολιτεύματος με κυβερνήσεις «τύπου Παπαδήμου» ή «τριμερείς» ή ... «Επιτροπές».
-         - Μη τήρηση τής παρ. 2 του άρθρου 44 του Συντάγματος που ορίζει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (όπως Ευρω-συνθήκες Μάαστριχτ, Σέγκεν, Λισαβόνας, Δουβλίνου, «μνημόνια», κ.λ.π.) ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ!
-         - Διενέργεια εκλογών κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας και πλαστών – ψευδεπίγραφων διλημμάτων («ευρώ ή δραχμή» κ.λ.π.). Εξαπάτηση εκλογέων –άρθρο 162 του Π.Κ.
-        -  ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗ της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ σε ξένα συμφέροντα (και πολλά άλλα…)
-         - Αν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΕΣΑ το άρθρο 120 του ελληνικού Συντάγματος, τότε έχει πλέον χαθεί κάθε έννοια λογικής, πατριωτισμού και κοινωνικής ευθύνης…

(Από το ανεξάρτητο – αμεσοδημοκρατικό κίνημα: «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Του ανεξάρτητου αμεσοδημοκρατικού κινήματος
«ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
19/11/2012
      Βρίσκεται –εδώ και χρόνια- σε πλήρη εξέλιξη ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ εισβολής, κατοχής και εκμετάλλευσης των διαφόρων κρατών από την κυβέρνηση του Βερολίνου, που χρησιμοποιεί (γι’ αυτό το σκοπό) ως «όπλο», ένα νόμισμα που τυπώνει η ίδια: Το ΕΥΡΩ.
      Μισθωτοί εξαγορασμένοι συνεργάτες σ’ αυτό το γερμανικό (και όχι μόνο...) σχέδιο άλωσης- υποδούλωσης των κρατών είναι αρκετοί δωσίλογοι δημοσιογράφοι, σε αγαστή συνεργασία με τα χρηματοεπιχειρηματικά λόμπυς και –βέβαια- οι «κυβερνήσεις» αχυρανθρώπων (επίσης δωσίλογων- ΠΡΟΔΟΤΩΝ) που ορκίζονται πίστη στα θελήματα των διεθνών κερδοσκόπων (με το αζημίωτο –βέβαια!).
      Έχουν μόνο ένα όπλο: Το ευρώ (-χωρίς αυτό, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ τα σχέδιά τους…)
      Εμείς, οι απλοί Έλληνες πολίτες τούτης της χώρας, έχουμε ένα υπερ-όπλο: Τη δύναμη της ψυχής μας και τη θέλησή μας να ζήσουμε με Ελευθερία, Αξιοπρέπεια και Δημοκρατία.
      Θέλουμε να ζήσουμε ΧΩΡΙΣ « ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ  των ξένων»!
      ΕΛΛΗΝΕΣ! Ψηλά το κεφάλι! Πείτε ΟΧΙ στη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων» ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ τα ανεξάρτητα κράτη και οδηγεί τους λαούς στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, στην ΑΠΟΓΝΩΣΗ και στην ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
Με ΕΝΟΤΗΤΑ,ΔΥΝΑΜΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!
(Ανακοίνωση του  ανεξάρτητου αμεσοδημοκρατικού κινήματος  "ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!") 19/11/2012

-ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΟΝΟΝ ό,τι διαβάζετε σ’ αυτό το site αποτελούν τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ απόψεις-θέσεις-προτάσεις τού αμεσοδημοκρατικού κινήματος  «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!» (η διαστρέβλωση εννοιών και λέξεων αποτελεί ένα από τα μέσα προπαγάνδας της νεοταξίτικης προπαγάνδας – που ασκεί διαρκή «πλύση εγκεφάλου» και σύγχυση στους μη σκεπτόμενους πολίτες…)
-      -    Μην πανικοβάλλεστε! Ενημερώνεστε με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ σε τοπικό- συνοικιακό επίπεδο: Κράτος  είναι- πάνω απ’ όλα- οι ΙΔΙΟΙ οι πολίτες που το αποτελούν! Ανταλλάξτε απόψεις, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ…
-      -    Πριν μετατρέψουν τη  χώρα μας (ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ) σε ζώνες πάμφθηνου εργασιακού δυναμικού 
- και ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ σε εξαρτημένους δούλους- υπηρέτες τους…
-         -Σε λίγο –ίσως- να 'ναι  αργά.
-         -ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
-         -ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


Συνολικές προβολές σελίδας