22 Φεβ 2013

Να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ –τώρα!

Να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ –τώρα!
Η μαζική ψήφος προς τον Ν. Αναστασιάδη δεν λειτουργεί ως «τιμωρία» προς την αποτυχημένη – πρώην – διακυβέρνηση του Δ. Χριστόφια (που «δραπέτευσε» περίεργα και αιφνίδια απ’ το πολιτικό σκηνικό θυμίζοντας Ελλαδίτες  πολιτικούς –όπως Κ. Καραμανλή και Γ.Α. Παπανδρέου!). Απλά, η … υπογραφή του «μνημονίου» πέρασε στα χέρια της … «δεξιάς» - «απαλλάσσοντας» τον Δ. Χριστόφια (ΑΚΕΛ) απ’ αυτή τη … βάσανο. Ο Ν. Αναστασιάδης (ΔΗ.ΣΥ.) της «δεξιάς» παράταξης θα οδηγήσει την Κύπρο σε ένα σκληρότατο μνημόνιο – με τη βοήθεια και των εξαγορασμένων οικονομολόγων – πολιτικών «αναλυτών», που μέσα απ’ τα ΜΜΕ θα … φροντίσουν να … πείσουν τον κυπριακό λαό με «πλύση εγκεφάλου» να δεχτεί την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ: «Στο όνομα της σωτηρίας του ευρώ, της παραμονής στην ευρωζώνη, της επιβίωσης του τραπεζικού συστήματος, της επάρκειας σε τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα (!) – ακόμα και με … απειλές για την επιβίωση της κρατικής υπόστασης!.  Ακριβώς το ίδιο σχέδιο έχει … προγραμματίσει (αν εκλεγεί) και ο Σ. Μαλάς του ΑΚΕΛ. Μόνον ο Γ. Λιλλήκας θα ενδιαφερόταν (αν γινόταν πρόεδρος) για τη διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στο νησί. Δυστυχώς και οι δύο που προκρίθηκαν για τον β΄ γύρο (Αναστασιάδης – Μαλάς) έχουν ήδη «συνεννόηση» με την … τρόικα, είναι «μνημονιακοί» - άρα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ. Ο λαός της Κύπρου πρέπει ν’ αντιδράσει μαζικά ΤΩΡΑ –απαιτώντας άμεσο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – για ΟΛΑ! (νόμισμα, «μνημόνιο», ευρωσυνθήκες κ.λ.π.).
Εάν ο πρόεδρος της Κύπρου υπογράψει το «μνημόνιο», θα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ: Τα χρήματα θα «χαθούν» σταδιακά απ’ την αγορά, χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν (ή θα «αργοπεθαίνουν»), οι Ρώσοι θα φύγουν «γι’ άλλες πολιτείες- ευκαιρίες» (μαζί με τα … λεφτά!), οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν απελπιστικά, οι απολύσεις θα είναι μαζικές, οι φόροι αβάσταχτοι, η ανεργία ασυγκράτητη… Σε λίγους μήνες η ανθηρή οικονομία της Κύπρου θα θυμίζει «καμένη γη» κάτω από τις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ εντολές της τρόικας (Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ.). Όμως το χειρότερο είναι «κάτι άλλο»: θα εμφανιστεί στον έξυπνο και αισιόδοξο κυπριακό λαό το γνωστό «σύνδρομο γενικευμένης εθνικής κατάθλιψης» - που θα οδηγήσει σε  αυτοκτονίες, καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια.
-Αυτά ΟΛΑ συνέβησαν οπουδήποτε απέκτησε «τον έλεγχο του κράτους» ο οικονομικός – κοινωνικός δολοφόνος που ονομάζεται ΔΝΤ. (Ρωτήστε για ΟΛΑ αυτά … έναν Ισπανό, έναν Ιρλανδό, έναν Πορτογάλο, έναν Αργεντίνο ή –πιο  απλά – έναν από τους χιλιάδες Ελλαδίτες που μετακόμισαν στην Κύπρο, προσπαθώντας να … γλυτώσουν από τις επιπτώσεις του … ελληνικού μνημονίου!).
ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !
-         Πριν καταστραφεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η οικονομική και κοινωνική ζωή σας, ζητήστε την επιστροφή – επανεκτύπωση του δικού σας ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, της πανίσχυρης κυπριακής λίρας. Αν σας το αρνηθούν, ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ δημοψήφισμα (ΤΩΡΑ!).
-         Η «τρόικα» είναι μια συμμορία οικονομικών εκτελεστών – τοκογλύφων. Και στην Ελλάδα συνέβησαν τα ίδια (όπως και αλλού…). Οι οικονομικοί εκτελεστές έχουν ως μόνιμο στόχο την τεχνητή – κατευθυνόμενη «απώλεια μνήμης» των πολιτών, μέσα από τις αλλεπάλληλες αλλαγές στα κυβερνητικά σχήματα. Στην πραγματικότητα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο όπου οι αχυράνθρωποι – «κυβερνήτες» το υπηρετούν πιστά ως «αφοσιωμένοι υπάλληλοί τους» (έναντι αδρής αμοιβής – βέβαια!). Ο στόχος είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ εκμετάλλευση των κρατών και των λαών – προς όφελος των διεθνών χρηματοοικονομικών λόμπυς (δηλ. μιας ολιγαρχίας πλουτοκρατών). Αυτά συμβαίνουν όταν οι λαοί παρακολουθούν παθητικοί και αποπροσανατολισμένοι, μπερδεμένοι και άβουλοι την όλη εξέλιξη του δράματος – χωρίς την παραμικρή αντίσταση…

Συνολικές προβολές σελίδας