7 Μαΐ 2011

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

    ΕΜΠΡΟΣ   ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

- Μετεξέλιξη του πολιτεύματος σε κληρωτή και άμεση Δημοκρατία των πολιτών όπου οι (12μηνης θητείας) κληρωτοί βουλευτές θα καταθέτουν ελευθερα -ΧΩΡΙΣ  διχαστικές κομματικές  μεθοδεύσεις - τις νομοθετικές τους προτάσεις:
  Η επικύρωση του κάθε  νομοσχεδίου  ή  Διακρατικής-συνθηκης- συμφωνίας θα γίνεται με άμεση και  γενική  ψηφοφορία  από  τον  ΚΥΡΙΑΡΧΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  (μέσα  από  λογισμικό  τηλεφώνων ή  άλλων  μέσων).Ετσι θα αποφεύγονται τα φαινόμενα οικογενειοκρατίας , διαφθοράς και αυθαιρεσίας του πολιτικού συστήματος.

  -ΝΑΙ,  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! 


  -Καιρός να επιστρέψουμε στην πηγή του γνήσιου  ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ   όπου οι ίδιοι οι πολίτες αποφασίζουν για τις τύχες τους ! Εμείς οι  Ελληνες ΠΡΩΤΟΙ  διδάξαμε τις τέχνες και τον πολιτισμό μέσα απ' την   ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  της αρχαίας  Αθήνας! Εμεις θα επαναφέρουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς στην ορθή - λαϊκή τους βάση ! 

  -ΑΜΕΣΗ  ΕΞΟΔΟΣ  απ' την  Ε.Ε. και το ευρώ.
  -Επιστροφή στη Δραχμή με αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης σε γεωργοκτηνοτροφικό  και βιομηχανικό  μαζικής - ελεύθερης  παραγωγής. Παράλληλα, δραστική αποκέντρωση των αστικών πληθυσμών με γενναία κίνητρα (αναδιανομή δημοσίων εκτάσεων , φοροαπαλλαγές κλπ.)
  -ΠΛΗΡΗΣ  ΑΡΝΗΣΗ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ  των εξωτερικών δανείων.
  -ΔΩΡΕΑΝ  ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ  για  ΟΛΟΥΣ  σε νοσοκομεία 24ωρης λειτουργίας (3 πλήρεις και  ΙΣΟΤΙΜΕΣ  βάρδιες).
  -Σταδιακή απέλαση  ΟΛΩΝ των παράνομων  μεταναστών από τη χώρα - με μέσα επιφανείας-( φορτηγά πλοία κλπ.). Αποτελεσματική  φύλαξη των συνόρων της χώρας.
  -Παραδειγματική τιμωρία  ΟΛΩΝ  των υπευθύνων (πρώην και νυν)  για τη σημερινή κατάσταση ώστε να υπάρξει πλήρης και οριστική  κάθαρση  του πολιτικού συστήματος.
  (Το κίνημα θα έχει στο εξής συμμετοχή σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Το λεπτομερές πρόγραμμα του κινήματος υπάρχει στην ιστοσελίδα μας  "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!").

            ΙΩΑΝΝΗΣ  Δ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΘΗΝΑ
Υπεύθυνος  γραμματέας - ιδρυτής της πολιτικής κίνησης
        "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


         



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας