5 Φεβ 2012

ΕΣΠΑΣΕ Η "ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ" ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  -Σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας - κάθε είδους - υπάρχει ένας όρος που λέγεται  "συμβατική γραμμή νομιμότητας"(δηλ.όσοι κυβερνούν το λαό πρέπει οι αποφάσεις τους να έχουν ένα "μίνιμουμ"κοινωνικής συναίνεσης ).
  -Υπάρχει και ο όρος "ιστοσταθμισμένο  κοινωνικό  συμβόλαιο".
  -Τι  ειναι  το "κοινωνικό συμβόλαιο";  Ας φανταστούμε μια ζυγαριά απ' τις παλιές, όπου ο ένας δίσκος περιέχει το λαό κι' ο άλλος  δίσκος  περιέχει  την (όποια) διακυβέρνηση.
  -Αυτοί οι "δίσκοι" πρέπει να είναι - περίπου - ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ.
  - Οταν ομως -αρχιζει να μειωνεται  η εμπιστοσυνη ανάμεσα στους πολίτες και στο κράτος , ξεκινά η "αντίρροπη διαδικασία" , δηλ.  ο λαός  αρχίζει "να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του" , σημαίνει ότι το κοινωνικό συμβόλαιο αρχίζει να σπάζει (στην αρχή οι πολιτικοί  ΔΕΝ  το καταλαβαίνουν... ).
  -Οταν  ξεπεραστεί  ΚΑΘΕ  ΟΡΙΟ  και το ζύγι του λαού είναι βαρύτερο,  τοτε η κυβέρνηση φτάνει στην  "ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" , δηλ.  ΔΕΝ  εκπροσωπεί πλέον  ΚΑΝΕΝΑΝ  και  ΟΛΕΣ  οι αποφάσεις που παίρνει είναι de facto ΑΚΥΡΕΣ.
  -Στη χώρα μας - από τη στιγμή - που ακόμα και τα συσσίτια , οι διανομές τροφίμων , δηλ.ο  "εθελοντισμός" ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ενω -παραλληλα -οι άστεγοι, οι πεινασμένοι, οι άνεργοι, οι νεόφτωχοι, οι αυτοκτονίες, οι πολίτες έχουν ξεπεράσει  ΚΑΘΕ  ΟΡΙΟ  ΑΝΤΟΧΗΣ  της κοινωνιας (με  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ  ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ - ΕΝΟΧΗ των  διαφορων κυβερνησεων...)
  Εχουμε -λοιπον- ΠΛΗΡΗ  ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ  της παρουσας "κυβερνησης" η οποια  ΔΕΝ  εχει το παραμικρο δικαιωμα  να  "διαπραγμευεται" ουτε να αποφασιζει στο ονομα του ελληνικου λαου -οπως οριζει το Συνταγμα.
  -Η σημερινη κυβερνηση ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ !
  -"Εν ονόματι του κυρίαρχου Ελληνικού λαού" πρέπει- αυτή τη στιγμή- η αστυνομική δύναμη της Βουλής, όχι μόνο να μην τους επιτρέψει την ΕΙΣΟΔΟ στη Βουλή , αλλά και να τους  ΣΥΛΛΑΒΕΙ  για "αντιποίηση αρχής"(μαζι με τους βουλευτες που υποστηριζουν τα μνημονια, τους εκβιασμους , τα πλαστα διλημματα και τις προδοτικες διαπραγματευσεις που γινονται ΧΩΡΙΣ τη λαϊκη συναινεση !)
  - ΔΕΝ  έχουν ΚΑΝΕΝΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  να εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό, ούτε να παίρνουν αποφάσεις στο όνομά του.
  -De facto (και εκ του αποτελεσματος)  ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ η εξουσία τους...
  - Εχει διαλυθεί το κοινωνικό συμβόλαιο  μέσα απ' το οποίο πηγάζει η οποιαδήποτε διακυβέρνηση.
  - Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα σε οποιαδήποτε  ΝΟΜΙΜΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  βάσει του άρθρου 120 του Συνταγματος.


   -  ΩΣ ΕΔΩ ! Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ 

-ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

           -ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ 
                                 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!    
         -   ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!  

Συνολικές προβολές σελίδας