15 Ιαν 2012

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

  -Λένε στη Νάπολη : 
  -"Αν βρεθείς υποχρεωτικά σε μια λίμνη με κροκόδειλους, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να αποξηράνεις τη λίμνη"...

               ΑΣ  ΤΟ  ΔΟΥΜΕ  ΣΤΗ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ :
  -Τα κόμματα και οι κεντρικές τους επιτροπές  ΔΕΝ  έχουν  ΑΣΥΛΙΑ !
 
  -Οι εκλεγμένοι βουλευτές ( το βλέπουμε...) βάζουν πάνω από την  ΠΑΤΡΙΔΑ και το λαό,  το κόμμα, για να προταθούν πάλι και να εκλεγούν... (το χρήμα και τη δόξα ουδείς...).


  -Οι βουλευτές εκλέγονται μέσα απ' τα εταιρικά σχήματα των κομματικών οργανισμών που ( υποτίθεται) ότι έχουν ένα πολιτικό ιδεολογικό στίγμα. Αν  ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ  το όποιο ιδεολογικό στίγμα τους , μέσα από το οποίο έχουν εκλεγεί -ΕΧΟΥΝ  ΠΟΙΝΙΚΗ  ΕΥΘΥΝΗ !

  -Τα κόμματα και οι κεντρικές τους επιτροπές  ΔΕΝ  έχουν  ΑΣΥΛΙΑ !
  -Πρέπει λοιπόν να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !
  -Να μην ΒΙΑΖΟΥΝ   την συνείδηση των βουλευτών με την απειλή διαγραφής , ώστε να περνάνε τις γραμμές τους ... προδίδοντας την Πατρίδα ,το Λαό και την συνείδησή τους...(όπως λένε...).

   -Πώς - αφού ευθύνονται συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα  - ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  να τους προσάγουμε στα  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
                -Ετσι φαίνεται  -όμως  ΔΕΝ  είναι  ΕΤΣΙ:
  -ΟΛΟΙ αναδείχτηκαν μέσα από τα κόμματα...
  -Μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  : ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ... τα οποία λειτουργούν ως εταιρικά σχήματα με πρόεδρο, γραμματέα, κλπ. Ο ρόλος τους , όπως ορίζουν τα νομοθετικά πλαίσια είναι να προάγουν τους Δημοκρατικούς ΘΕΣΜΟΥΣ. 
  -Ομως τα κόμματα  ως οργανισμοί  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΑΣΥΛΙΑ, όπως και οι βουλευτές. Οι τελευταίοι  αναδεικνύονται μέσα από την κομματική  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ που προτείνουν. 
  -Κι εδώ είναι η  ΛΥΣΗ  του προβλήματος... 
  -ΠΟΥΛΑΝΕ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ...
  -Αν οι πολίτες τους εκλέξουν βάσει του ιδεολογικού τους προγράμματος , για να κυβερνήσουν τη χώρα, και αυτή (η ιδεολογική γραμμή) αλλάξει στην πορεία -και μάλιστα με  ζημία- του λαού που τον εξέλεξε, τότε  ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ  ο κομματικός  οργανισμός , το κόμμα...
  -Τα μέλη των κεντρικών επιτροπών που απαρτίζουν τα κόμματα αλλά και οι υπεύθυνοι σύμβουλοι - διαχειριστές  ΔΕΝ  είναι αναγκαστικά εκλεγμένοι βουλευτές -  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΑΣΥΛΙΑ !
   -Ακούμε τις δηλώσεις:
  -"Είμαι ο ύπαρχος του πλοίου που λέγεται Ελλάδα". Η δήλωση ανήκει στον αντιπρόεδρο Ευ. Βενιζέλο...
  -"Κάναμε τεράστια λάθη στις επιλογές μας - το παραδεχόμαστε".Μιχ. Χρυσοχοϊδης.
  -Η πολιτική "τέχνη"  ΔΕΝ  ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ  λάθη , σε  ΒΑΡΟΣ  των  ΠΟΛΙΤΩΝ , ενώ οι ίδιοι καλύπτονται  πίσω από από την "βουλευτική ασυλία"...νομοθετώντας και ψηφίζοντας , στέλνοντας τον λαό στην ανεργία, στους δρόμους ως αστέγους και τελικά στην αυτοκτονία...
  -Η "βουλευτική ασυλία" είναι ασύμβατη, αφού παραβιάζει το άρθρο 4 παρ.1 : " Ολοι οι Ελληνες είναι  ΙΣΟΙ  ενώπιον του  ΝΟΜΟΥ ".
  -Γιατί να έχουν τέτοια "υπερπρονόμια" ... και κυρίως το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ  (όταν περιπέσουν σε σφάλματα διακυβέρνησης που επηρεάζουν - εκ του αποτελέσματος - ΑΡΝΗΤΙΚΑ  τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών της χώρας;

  -Ζητούμε τη  ΒΟΗΘΕΙΑ  κάθε σκεπτόμενου πολίτη...ώστε:

  1) Να γίνει αγωγή (σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ) και να  ζητηθεί αποζημίωση για πρόκληση ιδιαιτέρως μεγάλης βλάβης κατά του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και για  μέγιστες οικονομικές απώλειες.
  2) "Ασφαλιστικά μέτρα"  με αναστολή λειτουργίας των γραφείων τους, ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ).
  3) Παραπομπή σε πονικά δικαστήρια των υπεύθυνων - διαχειριστών (δεν είναι όλοι βουλευτές) όσων βρίσκονται στην ιεραρχία του κόμματος... για κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος. Διορίζοντας όλους αυτούς ως  golden boys σε θέσεις κλειδιά με τεράστιους μισθούς...


  -Οι βουλευτές ας  ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ  ως ανεξάρτητοι..εκεί θα φανεί αν τους ενδιαφέρει το καλό του λαού...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας