6 Φεβ 2013

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
-         - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
-         - Η σημερινή τριμερής – ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ «κυβέρνηση» (σε πλήρη συνεργασία με την Ε.Ε. και την τρόικα) επιχειρεί να ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ τη ΔΗΜΟΣΙΑ και ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, μαζί με τον εθνικό ορυκτό πλούτο, στα διεθνή οικονομικά – τραπεζικά συμφέροντα.
-         - Με «όπλο» το … ευρώ επιχειρούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ξένη «αποικία» και όσους Έλληνες απομείνουν στη χώρα, σε εξαθλιωμένους – υπόδουλους εργάτες της παγκόσμιας ολιγαρχίας.
-         - Το ευρώ και η Ε.Ε. αποτελούν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ τη ΛΥΣΗ!
-       - Οι ντόπιοι δωσίλογοι- προδότες που προωθούν αυτό το οργανωμένο –μεθοδευμένο (από χρόνια…) σχέδιο, απλώς αλλάζουν πρόσωπα και ονόματα. Το σχέδιο παραμένει ΠΑΝΤΑ το ίδιο και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη – μέσα από  τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ υπογραφές τών μνημονίων της ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ και της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
-         - ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
-       -   Το ερώτημα είναι:
-       -   Πώς θα ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ τα αντεθνικά σχέδιά τους;
-        -  Κατ’ αρχήν: - Ναι, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Ήδη, παντού μέσα στη χώρα αναπτύσσονται ΕΝΩΤΙΚΕΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ –ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ –ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ εστίες ΕΘΝΙΚΗΣ – ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (και «νόμιμης πολιτικής ανυπακοής») ΕΝΑΝΤΙΑ στη διάλυση, ΕΝΑΝΤΙΑ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Όμως αυτό ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ! Πρέπει να νιώσουν ΚΑΥΤΗ την ανάσα του κυρίαρχου ελληνικού λαού επάνω τους!
-         - Πριν μας εξαθλιώσουν ΟΛΟΤΕΛΑ, ας περάσουμε στην ΠΡΑΞΗ:
-         - ΟΛΟΙ μας γνωρίζουμε ότι στις πλατείες και στα κέντρα των πόλεων, όπου διαδηλώνουμε συνήθως (Πλ. Συντάγματος, Βουλή κ.λ.π.) το αποτέλεσμα είναι ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟ και ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ πουθενά (παρά μόνο στα επεισόδια και στην καταστολή).
-         Παράλληλα διαιωνίζεται ΔΙΑΡΚΩΣ ο φαύλος κύκλος της ανεργίας, των απολύσεων, των φόρων, της φτώχειας, της μετανάστευσης, των συσσιτίων, των αυτοκτονιών και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.
-         - Οπότε…
Πρέπει να υπάρξουν «άλλες» -νέες, αποτελεσματικές, «έξυπνες» μορφές κινητοποιήσεων. Το ανεξάρτητο –αμεσοδημοκρατικό κίνημα «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!» προτείνει ΑΥΤΟ που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ: ΠΛΗΡΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ – ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ των κατοικιών όπου διαμένουν (με χλιδή …) οι ΕΘΝΟ-προδότες! Εάν ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ των κατοικιών τους είναι ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΠΙΜΟΝΟΣ (από διπλή έως και τετραπλή σειρά αυτοκινήτων κλείνοντας ΟΛΕΣ τις διασταυρώσεις που βρίσκονται περιμετρικά γύρω απ’ τα σπίτια τους), τότε θα δούμε … τα ελικόπτερα να τους «εξυπηρετούν» (προσωρινά ή και … μόνιμα!). Δεν θα ‘ναι «μικρή» η νίκη μας: Ο ντόπιος και ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ θα αναγκαστούν να το καταγράψουν!
-        -  Ένα παράδειγμα: Ο … επικεφαλής της «τριμερούς» Α. Σαμαράς διαμένει – κατά πληροφορίες – επί της οδού Εμμ. Μπενάκη (πάνω απ’ την κεντρική πλατεία της Κηφισιάς). Για να αποκλειστούν οι 3-4 οδοί γύρω απ’ την κατοικία του θα χρειαστούν μόνον 100-150 οχήματα. Εννοείται ότι, μπορεί να συνυπάρξει ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ με οχήματα και … άλλων κατοικιών (υπουργών, βουλευτών, κ.λ.π.), όπως και γραφείων κάποιων κομμάτων. Τα αρχικά – βασικά αιτήματα πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ του «μνημονίου» μαζί με ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ του (δήθεν) «χρέους» και επιστροφή σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ που θα τυπώνει η χώρα μας. Επίσης, ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ώστε να τεθούν οι αρχές για ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ («άμεση Δημοκρατία των πολιτών»). Τέλος – και πολύ βασικό – η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ σε ειδικά δικαστήρια ΟΛΩΝ των «πολιτικών υπεύθυνων» (τωρινών και παλαιότερων). Πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!
-         - ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
-         - ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
-        -  Κάνουμε την ΑΡΧΗ – ΤΩΡΑ!
-         - Λέμε ΟΧΙ στην «εθνική κατάθλιψη!»
-         - Λέμε ΟΧΙ στην «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!»
Έλληνες:  - ΨΗΛΑ το ΚΕΦΑΛΙ!
-         - Οραματιζόμαστε μια ΓΝΗΣΙΑ – ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις, χωρίς «κόμματα», με μοναδική ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ τον ΙΔΙΟ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ που θα μπορεί να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, να ΨΗΦΙΖΕΙ ή να ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ το ΚΑΘΕ ΤΙ που αφορά την καθημερινότητά του, αλλά και το δημόσιο συμφέρον (νομοσχέδια, διακρατικές συνθήκες, συμφωνίες, κ.λ.π.) ύστερα από ΔΙΑΡΚΗ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
-        -  Ενισχύουμε και στηρίζουμε κάθε ΛΑΪΚΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κινητοποίηση (απ’ όπου κι αν προέρχεται!).
-         - Με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μπορούμε να τα καταφέρουμε!
-         - ΘΑΡΡΟΣ και ΔΥΝΑΜΗ!
-         - Να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ –τώρα- τα ΣΧΕΔΙΑ τους! – ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
-    - Με ΕΝΟΤΗΤΑ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ θα τ’ αλλάξουμε ΟΛΑ!.
-       -   Η ΕΞΟΥΣΙΑ στους ΠΟΛΙΤΕΣ!
-        -  ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


-         - Αμεσοδημοκρατία,
του λαού η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
φτιάχνουμε καινούργια χώρα
με των πρόγονων τα δώρα.

-         Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ κερδίζει
τους κομματικούς τσακίζει
κι ο λαός κρατάει στο χέρι
της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  τ’ αστέρι.

                         (Ο ύμνος της «Άμεσης Δημοκρατίας των πολιτών»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας