29 Ιαν 2012

"ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ" ... ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

  -Από τη ψευδομεταπολίτευση του 1974 ως τις μέρες τούτες της  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  και της εθνικής  ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ , οι κυβερνήσεις που πέρασαν απ'τη χώρα, οδήγησαν τους Ελληνες στη σημερινή κατάσταση.
  -Οι κυβερνήσεις αυτές έχουν τις αποκλειστικές πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τις αυθαίρετες αποφάσεις τους, αφού οι ίδιοι πρότειναν και οι ίδιοι ψήφισαν (με στρατιωτική - κομματική πειθαρχία) ΟΛΑ  τα νομοσχέδια, διεθνείς - διακρατικές συνθήκες και συμφωνίες που δέσμευσαν και δεσμεύουν τη χώρα.
         -Αποφάσισαν και αποφασίζουν  ΕΡΗΜΗΝ  
                             του Ελληνικού λαού!
  -Το ισχύον πολίτευμα της χώρας είναι "αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία" . Οι πολίτες ψηφίζουν κάποιους "αντιπροσώπους", για να τους... εκπροσωπούν σε ένα Κοινοβούλιο για μια τετραετία, όπου όλοι αυτοί -οι 300 - αποφασίζουν  ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ  για  ΟΛΟΥΣ  ΕΜΑΣ  χωρίς  ΕΜΑΣ!
                       -ΔΕΝ  ΕΡΩΤΑΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΙΠΟΤΑ 
                               Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ !
       -Το πρόβλημα  λοιπόν  ΔΕΝ  είναι μόνο οι πολιτικοί , 
                  αλλά -ΚΥΡΙΩΣ- το σύστημα διακυβέρνησης!
  -Αυτό πρέπει ν' αλλάξουμε αν θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο για κάθε νομοσχέδιο, αν θέλουμε να πάρουμε  ΤΗ  ΖΩΗ  ΜΑΣ  στα χέρια μας!
  -Τα χέρια και οι συνειδήσεις των απλών πολιτών , περιέχουν εντιμότητα και δημοκρατική σκέψη , σε αντίθεση με τους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών (δείτε την τελευταία ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, όπου καταψήφισαν άρθρα που ήταν αντίθετα... στα προσωπικά τους συμφέροντα -ενω παντα υπερψηφιζουν οτιδηποτε εχει να κανει  με την αυξηση των μισθων ,των συνταξεων τους και των δικων τους προνομιων ). 
  -Πρέπει  ΟΛΟΙ  τους να λογοδοτήσουν στο λαό και στα ειδικά δικαστήρια!
  -Ηρθε η ώρα να γκρεμίσουμε το παλιό για να οικοδομήσουμε το καινούργιο:
  -Το ανεξάρτητο αμεσοδημοκρατικό κίνημα "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!" ιδρύθηκε το Μάϊο του 2010 για να καλύψει ένα τεράστιο έλλειμμα  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ  - ΑΜΕΣΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μια Δημοκρατία που γεννήθηκε πριν απο 25 αιώνες εδώ στην πατρίδα μας.
  -Μια  Δημοκρατία που είναι το  ΔΙΚΟ  μας ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!
  -Αρκεί οι βουλευτές να είναι μικρής θητείας, να αναδεικνύονται αποκλειστικά με κλήρωση και οι πολίτες να μπορούν μέσα απ' την ηλεκτρονική τεχνολογία-π.χ. μεσα απο καρτοτηλεφωνα που ειναι ευκολα στη χρηση απο καθε ηλικιακη ομαδα ωστε  να  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ο ιδιος ο λαος -στο συνολο του- για το κάθε τι που προτείνει το Κοινοβούλιο (με βασική αρχή το καλό της πατρίδας και του Ελληνικού λαού)  αλλα και ο λαός ο ιδιος  με τις  προτασεις του, μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις  που θα υπάρχουν μόνιμα σε κάθε γειτονιά της  Ελλάδας !
                  -ΟΙ  ΒΑΣΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ  ΜΑΣ:
                               -Υπέρ του λαού!
  -ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  στις  ΚΑΘΑΡΕΣ - ΔΙΑΥΓΕΙΣ  ΛΥΣΕΙΣ !
  α) ΑΜΕΣΗ  ΕΞΟΔΟΣ από  Ε.Ε., ΔΝΤ., ευρώ και ευρωζώνη και  ΠΛΗΡΗ  ΑΡΝΗΣΗ  πληρωμής του  ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ  και ΑΚΥΡΟΥ  χρέους των 360 δις (220 δις τόκοι).
           -ΩΣ  ΕΔΩ : ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ !
  β) ΑΜΕΣΗ - δραστική  ΑΥΞΗΣΗ σε όλους τους μισθούς, τις συντάξεις και επιστροφή όλων των χρημάτων που αφαιρέθηκαν παράνομα από τον Ελληνικό λαό.
  γ) ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ  συγκεκριμένων άρθρων του Συντάγματος, ώστε να μπορούν  ΟΛΟΙ οι πολίτες να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση, είτε ως κληρωτοί βουλευτές, αλλά και ως ψηφοφόροι  ΟΛΩΝ  των νόμων και των διεθνών συμφωνιών.  
  -Ετσι  θα μπορεί να λειτουργήσει το πολίτευμα της  ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  των πολιτών, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πάρουν τις τύχες τους και τη λειτουργία του Κράτους στα χέρια τους!
  δ) ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  όλων των τραπαζών , των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των μονάδων παραγωγής, ώστε ο λαός να βελτιώσει άμεσα το εισόδημα του και να ανεβάσει το βιοτικό του επίπεδο.
              -Ούτε βήμα πίσω  στα  ΕΘΝΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ!
  ε) ΑΛΛΑΓΗ  του αναπτυξιακού - παραγωγικού μοντέλου ώστε να υπάρχει  ΠΛΗΡΗΣ  ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ  σε αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα , αποκλειστικά από Ελληνες που θα συμμετέχουν στα κέρδη. Θέλουμε ο κάθε πολίτης  να έχει τη δική του ΓΗ , τη δική του  ΣΤΕΓΗ  και  ΔΩΡΕΑΝ  για  ΟΛΟΥΣ  κρατικής - ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
                 -ΑΜΕΣΗ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ
                            ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ  ΦΟΡΩΝ !
                                (χαράτσια  κλπ.)
  στ) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ  ΤΙΜΩΡΙΑ  ΟΛΩΝ  των  ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ  πολιτικών προσώπων των τελευταίων δεκαετιών !
  - Να ενώσουμε όλοι τα χέρια και τις δυνάμεις μας, ώστε να φέρουμε  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  στην πατρίδα μας !
              -  Ενα σύνθημα, ένα κίνημα, ένας λαός :
            -ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
             -Δεν δεχόμαστε ούτε διλήμματα, ούτε εκβιασμούς, 
                                ούτε τους φοβόμαστε !
                       -Ο Ελληνικός λαός έχει το λόγο !
                         -ΑΜΕΣΗ  ΑΚΥΡΩΣΗ  ΟΛΩΝ  
               -των δανειακών συμβάσεων, μνημονίων
                     ή άλλων προδοτικών συμφωνιών!
               -Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΔΕΝ  ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ...
                                 -ΟΥΤΕ  ΠΩΛΕΙΤΑΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας