7 Σεπ 2011

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ...

  -Αρχίζω κάπως..."ανορθόδοξα" : Οι ερευνητές ιστορικοί γνωρίζουν- βάση κάποιων αρχαίων κειμένων- ότι η Κλεοπάτρα της Αιγύπτου, είχε μια τόσο "παράξενη" χροιά φωνής, ώστε όσοι την άκουγαν να μιλά, αισθάνονταν - από απίστευτη γοητεία μέχρι και...λιποθυμικά επεισόδια.
  -Η Ελληνοαιγύπτια μορφωμένη (και πολύγλωσση) βασίλισσα, είχε καταφέρει να συμπεριλάβει στη φωνή της  ΟΛΟΥΣ  τους τόνους της μουσικής οκτάβας..."Ηχητικό ναρκωτικό", θα λέγαμε σήμερα (υπάρχει κάτι...αντίστοιχο σε site του διαδικτύου)!
  -Ο Σίγκμουντ Φρόυντ είχε συλλάβει το νόημα απ' την αρχή, δηλώνοντας σε κάποιο συνέδριο: "Το ανθρώπινο είδος είναι το μοναδικό που έχει  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  της θνητής φύσης του (προσέξτε, όχι απλά επίγνωση, για  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  μιλάμε)! Συνεπώς, η απώθηση αυτής της "άγνωστης" κατάστασης που ονομάζεται "θάνατος" , οδηγεί τους ανθρώπους σε ένα πλήθος από δραστηριότητες, ώστε να... ξεχνούν την  ΚΟΙΝΗ  τους  ΜΟΙΡΑ".
  -"Ψυχοτρόπες ουσίες", "ψυχοτρόπες καταστάσεις",  ΟΛΑ  (κατά βάθος) είναι...ναρκωτικά - "σκληρά" ή..."μαλακά" , που...υποβοηθούν τον άνθρωπο ώστε να απωθήσει στο υποσυνειδητό του την "ιδέα του θανάτου" ! Το μεγαλύτερο εργαστήριο ψυχοτρόπων ουσιών είναι ο ίδιος ο εγκέφαλος:
  -Ενδορφίνες, λυσεργικό οξύ, σεροτονίνη, ντοπαμίνες και άλλες ουσίες παράγονται  ΜΕΣΑ  στον ανθρώπινο εγκέφαλο (και σε καθημερινή βάση)!  Μουσική, shopping, ποτά, φαγητά, ηλιακό και σεληνιακό φως, ποίηση,τσιγάρο, ταξίδια, συλλογές αντικειμένων και βέβαια δουλειά, χρήμα, έρωτας, σεξ -ΟΛΑ  αυτά προκαλούν εγκεφαλική διέγερση, άρα είναι "ψυχοτρόπες δραστηριότητες" . 
  -Ισως σε μια μελλοντική κοινωνία (τύπου..."Γκάταγκα" - αλήθεια την έχετε δει την ταινία;) ακόμη και το...ΧΙΟΥΜΟΡ  να θεωρήται  ΣΚΛΗΡΟ  ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ !
  -Αν γνωστός αρθρογράφος (Η.Μ) ζει μέχρι τότε, θα καταδικαστεί  σε ισόβια δεσμά - ετεροχρονισμένα- εξ αιτίας κάποιων  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΩΝ  άρθρων και όσοι τα έχουν φυλαγμένα για να τα ξαναδιαβάζουν, ίσως να περάσουν από "ειδικά προγράμματα κοινωνικής προσαρμογής...".Ναι, Η.Μ. θα θεωρηθείς ένα είδος ..."Πάμπλο Εσκομπάρ" του είδους! Δεν είναι τυχαίο ότι και ο (αείμνηστος) Γ.Π. όταν ρώτησε κάποτε τον πατέρα του "τι σόι γυναίκα να παντρευτεί" εκείνος του απάντησε: "Οποια θέλεις, αρκεί  ΝΑ  ΕΧΕΙ...ΧΙΟΥΜΟΡ -όλα τα άλλα θα τα βαρεθείς)!
  Σίγουρα θα με ρωτήσετε "τι γνώμη έχω για το νομοσχέδιο περί (δήθεν) αποποινικοποίησης;" Απαντώ:
  α) ΔΕΝ πρόκειται περί αποποινικοποίησης - ΦΑΚΕΛΩΜΑ των πολιτών ετοιμάζουν...(και όχι μόνον)!
  β) Κερδίζουν  ΧΡΟΝΟ  με τις συζητήσεις, αντιπαραθέσεις κλπ. (λίγο τόχετε αυτό); και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης είναι...ΧΡΗΣΙΜΟΣ!
  γ) Η υπερσυσσώρευση πληροφοριών και γεγονότων  προκαλεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο αδυναμία επεξεργασίας , ανάλυσης και ταξινόμησης των νέων δεδομένων...(από το βιβλίο "ΤΟ  ΔΟΓΜΑ  ΤΟΥ  ΣΟΚ". Της Naomie Clein).
  -Μήπως πρέπει ν' αρχίσουμε ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ; 
  -Κάποιο άλλοι το κάνουν εδώ και καιρό (όχι φυσικά υπέρ μας)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας