10 Ιαν 2010

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !



  -Ξύπνησα προχτές κάθιδρος μες στ΄ άγρια μεσάνυχτα , εντάξει 3.35 το πρωί ήταν -με  το όνειρο που είχα δει, ολοζώντανο μες στο μυαλό μου :

  - Ηταν ένας μουστάκιας με στρατιωτική στολή που διάβαινε τα σκαλοπάτια του ελληνικού κοινοβουλίου. 
  -Η συνεδρίαση ήταν σε εξέλιξη, όμως μόλις ανέβηκε στο βήμα όλοι βουβάθηκαν απ΄την αγέρωχη παρουσία του. Γεμάτος  αυτοπεποίθηση ,κατέθεσε στη Βουλή το ΠΛΗΡΕΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΟΥ, για τα παρακάτω θέματα ( τα καταγράφω παρακάτω σαν τμήμα της ομιλίας του ,όπως την έζησα στο...όνειρο μου...)

  -¨ Και επειδή οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι και επικίνδυνοι, όπως προείπα, πρέπει να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα Σ΄ ΟΛΑ  ΤΑ  ΕΠΙΠΕΔΑ . 
  -Εξηγούμαι αμέσως:

  α) ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: 
   -Αμεση τοποθέτηση καμερών σε κάθε δωμάτιο απανταχού της χώρας, είτε κατοικίας, είτε άλλου καταλύματος. 
  -Οι κάμερες θα είναι υψηλής ευκρίνειας ,ψηφιακής εικόνας και ήχου και 24ωρης καταγραφής δεδομένων. 
  -Αλλωστε, όποιος δεν προετοιμάζει παράνομες ή τρομοκρατικές ενέργειες  δεν έχει να φοβηθεί  ΤΙΠΟΤΑ :
  - Οι υπόλοιποι απλά θα δεχτούν ένα τέτοιο καθεστώς , παρακολούθησης των πάντων ώστε να προστατευθούν οι ...δημοκρατικοί θεσμοί.

  -Για τους υπαίθριους χώρους ( πάρκα,αλσύλια κλπ. ), προτείνω την τοποθέτηση ειδικών μικροκαμερών όπου θα αντέχουν στις συνθήκες υγρασίας αυτών των περιοχών.
  - Επίσης απαγορεύεται η αφισοκόλληση και διάδοση ιδεών που δεν...προάγουν τη δημιουργία ,την ανάπτυξη και τα κέρδη της χώρας- και του εν γένει συστήματος. 
  -Λογοτεχνία και ποίηση θα ελέγχονται εάν προωθούν ¨επικίνδυνες¨  για τη...δημοκρατία απόψεις ( φυσικά και το διαδίκτυο). 
  -Επίσης απαγορεύεται η αλλοίωση  των χαρακτηριστικών με γυαλιά ηλίου και καπέλα.-εξαιρούνται ...ειδικές συνθήκες ,όπως θερμοκρασίες άνω των 38ο C.


  -Υπάρχει και ένα ενδιαφέρον ρηξικέλευθο μέτρο: 

  -ΚΑΘΕ  ΠΟΛΙΤΗΣ  να  ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ  να αναρτά  ΔΙΑΡΚΩΣ  στο μέτωπο του (απόλυτα ιδανική θέση για τις κάμερες ) ολόγραμμα -ταυτότητα  που θα περιλαμβάνει δακτυλικά αποτυπώματα και  ¨γενικό αριθμό  DNA ¨ .
  - Υπ΄όψιν σας θέτω ότι η εμφύτευση μικροτσίπς είναι ένα ολίγον ακραίο μέτρο, όμως σκεφτείτε πόσες αεροπειρατείες ή άλλες τρομοκρατικές ενέργειες ,θα ματαιώνονταν αν γνωρίζαμε εκ των προτέρων τις σκέψεις των ...τρομοκρατών ή άλλων υποψηφίων παραβατών.

  β) ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ :
  - ΑΜΕΣΗ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  όλου του σημερινού χρηματοοικονομικού συστήματος που επιτρέπει τη φοροδιαφυγή : 
  -Αντικατάσταση του, με το σύστημα ¨ χρεοπιστωτικής μονάδας¨ με παγκόσμιο νόμισμα , που η μια μονάδα του θα αντιστοιχεί  ΣΕ  ΧΡΟΝΟ  εθελοντικής εργασίας υπέρ της κοινωνίας των εθνών  (τα κράτη καταργούνται) -1 ώρα  ΕΡΓΑΣΙΑΣ- σε ( καθορισμένη θέση ) από το αλάνθαστο κεντρικό κομπιούτερ διακυβέρνησης , θα ισοδυναμεί  με 1 unit ( μονάδα πίστωσης) .
  -Οι πιστωτικές κάρτες και τα χαρτονομίσματα αντικαθίστανται με το δακτυλικό αποτύπωμα που θα περιέχει   ΟΛΑ  ΤΑ  ΧΡΕΩΠΙΣΤΩΤΙΚΑ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ  κάθε ατόμου πάνω στη χώρα ( και σε όλο τον πλανήτη βέβαια ).
  - Ετσι με το πέρασμα του δακτύλου πάνω από τα σκάνερς πληρωμής , κάθε καταστήματος , θα ελέγχονται  όλες οι συναλλαγές ( προϊόν , ώρα και ημερομηνία- συν ώρα αγοράς κλπ.). 
  -Για τις μεγάλες συναλλαγές θα απαιτείται ιριδοσκόπηση..


  -Μια φωνή ακούστηκε  τελείως ξαφνικά απ΄τους βουλευτές (νομίζω γυναικεία ήταν) .

-Μα κύριε τάδε δεν σας ξέρουμε καν- τι είναι αυτά που λέτε τόσην ώρα;

 -Δεν τελείωσα ακόμα κυρία μου.
  - Οταν τελειώσει η συνεδρίαση θα περάσετε από ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στην ορθή δημοκρατική συμπεριφορά.

  - Εγώ ήρθα να σας... σώσω.
  - ΔΕΝ μπορείτε να με διακόπτετε.

  -Πως σας λένε κύριε;
   Ποιός είστε; 
  Επέμενε η βουλευτίνα.

  -Μπορείτε να με φωνάζετε Αντολφ , αγαπητή μου...

  -Συλλάβετέ την αμέσως φρουροί της ¨νέας τάξης¨ . 
  -Είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία! 
  -Τέσσερις γεροδεμένοι στρατιώτες με άψογη καφέ βαριά στολή , πλησίασαν αμίλητοι τη γυναίκα. 

  -Δεν πρόλαβα να δω τη συνέχεια...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας