6 Ιουλ 2009

ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ

  -Βρισκόμουν στο πρακτορείο και προσπαθούσα να μαντέψω τι θα γίνει στο Ιράκ-Νέα Ζηλανδία (κάνοντας τη μελαγχολική σκέψη ότι οι συμπαθείς -πλήν εξαθλιωμένοι- Ασιάτες μάλλον θα αγνοούσαν-σε πρώτη φάση- ότι οι αντίπαλοι τους αποτελούνται από κατοίκους ΔΥΟ νησιών της ΩΚΕΑΝΊΑΣ...).

  -Τέλος πάντων:
  - Εκεί που ταλαντευόμουνα ανάμεσα στο 1-1 και στο 0-0 η τηλεόραση αρχίζει να δείχνει σόλο-φόρα παρτίδα (ΟΛΑ τα κανάλια- που με ενδελεχές ύφος- άλλαζε ο πράκτορας...) βαρύ-κατάμαυρο αστρόπλοιο ή τουλάχιστον-βάση διοίκησης και προσγείωσης/απογείωσης (εξωγαλαξιακής ζωής) διαστημοπλοίων.

  -¨Τί είναι τούτο μωρέ;
  - Μας την πέσαν οι ¨έτσι;¨ αναρωτήθηκα. 
  -Ομως τα ψιλά γράμματα κάτω από την εικόνα με ...καθησύχασαν (τρόπος του λέγειν!)

  -¨ Εγκαίνια νέου μουσείου Ακρόπολης¨.
  - ¨Μουσείο είναι αυτό; 
  -ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ...¨σκέφτηκα,ενώ είχα -σχεδόν- καταλήξει στο σκόρ 1-1 για τον αγώνα μου. 

  -Στο μεταξύ, ένα αλλόκοτο ¨πούσι¨ -μαύρο σύννεφο είχε καλύψει τον αττικό ουρανό (ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΞΑΦΝΑ!).
  -Περίμενα λίγο να δώ την κορδέλα των εγκαινίων ¨στοιχηματίζοντας¨ ενδόμυχα ότι θα ήταν πολύχρωμη με τα σήματα της UNESCO επάνω. Αμ,δε!

  - Οι¨επίσημοι¨ μετά των απαστραπτουσών κυριών τους απλά πέρασαν πάνω από ένα γυαλί πού είχαν τοποθετήσει διάφορα αρχαία (κατά πως περνούσαν πάνω από πτώματα οι αρχαίοι κατακτητές...) και -ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ!

  - Ως ¨ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ¨ ο αττικός ουρανός (ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ) έριξε απλόχερα τις ακτίνες του πάνω στο κατάμαυρο αστρόπλοιο:

  - ΘΑΥΜΑ!-ΘΑΥΜΑ! αναφώνησαν κάποιοι δημοσιογράφοι...


  -(Τελικά το Ιράκ-Νέα Ζηλανδία έληξε 0-0.) 
  -Ευτυχώς είχα πιάσει,το Ντάλας-Κολόμπους,το Χιροσίμα-Βίσελ Κόμπε και το Ν.Υόρκη-Σιάτλ έστω και χωρίς σκόρ-ίσα ,ίσα νάχω 36 ευρώ καβάτζα...).

  -ΟΧΙ -σήμερα ο ουρανός δεν πιστεύω να σκοτεινιάσει πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας