18 Ιουλ 2014

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ....


-Με βάση το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ:

-Η διατήρηση της κρατικής και εθνικής ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ – οντότητας – συνοχής μιας χώρας ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ των (οποιονδήποτε) οικονομικών της υποχρεώσεων – ειδικά αν αυτές εμπεριέχουν πιθανά στοιχεία δολιότητας, ΣΚΟΠΙΜΗΣ τοκογλυφίας και αμφισβήτησης – κατάργησης της εθνικής – λαϊκής κυριαρχίας.
……………
-Η (Ελληνική Δημοκρατία) «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» -με την αμέριστη υποστήριξη του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ

- ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ την ύπαρξη «πραγματικού κρατικού χρέους»

-ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ το ως ΑΠΕΧΘΕΣ – ΕΠΑΧΘΕΣ – και συγχρόνως:

- Πλασματικό, παράνομο, μεθοδευμένο και καταχρηστικό – τοκογλυφικό. 
Παράλληλα, καλεί τη Γερμανία να διευθετήσει τις νόμιμες οφειλές – αποζημιώσεις προς την Πατρίδα μας  (από την περίοδο 1941 – 1944), οφειλές που – με βάση έγκυρους εκτιμητές – προσεγγίζουν σε σημερινά ποσά (μετά τόκων) τα 580 δις ευρώ.

ΛΑΪΚΗ  ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ  ΠΡΑΞΗ

-Ονοματεπώνυμο:
-Πόλη – περιοχή:
-Διεύθυνση:
-Αρ. ταυτότητας:
ΥΠΟΓΡΑΦΗ πολίτη

-Αποδέκτης του παρόντος: Η «Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα»
(Ε.Κ.Τ.  – έδρα Φρανκφούρτη Γερμανίας).
-Αποστέλλεται είτε με απλή επιστολή είτε με email.

-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (και ΠΟΙΝΙΚΕΣ) ΕΥΘΥΝΕΣ….

-ΚΑΘΕ «εκλεγόμενη κυβέρνηση» οφείλει να κυβερνά με βάση ένα «πολιτικό συμβόλαιο» που ονομάζεται ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Εάν η (οποιαδήποτε) κυβέρνηση ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ή ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΙ το «συμβόλαιο» αυτό (δηλ. το ΣΥΝΤΑΓΜΑ – και μάλιστα ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του) τότε ενεργοποιείται η «ρήτρα του συμβολαίου» (ακροτελεύτια διάταξη – άρθρο 120). 
Σε αυτή την περίπτωση το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα θεωρείται ότι ΕΚΠΙΠΤΕΙ της νόμιμης εξουσίας – που ανήκει ΠΑΝΤΑ στον Ελλ. λαό:
 Ειδικά, όταν ο «ρυθμιστής του πολιτεύματος»- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΔΕΝ πράττει αποτελεσματικά για την αποκατάσταση της συνταγματικής – δημοκρατικής νομιμότητας, βάσει των ευθυνών και του όρκου του (άρθρο 33). 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (δηλ. ο Ελλ. λαός) λογίζεται ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ της ορθής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος – αρκεί να τηρεί (και να εφαρμόζει στην ΠΡΑΞΗ) τις θεμελιώδεις αρχές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


(-Προσφορά του ανεξάρτητου – αμεσοδημοκρατικού κινήματος: «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!» - ΥΠΕΡ του Ελληνικού λαού.
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ιδρυτής- α' υπεύθυνος του κινήματος:
ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΣ
http://zafjohn62.blogspot.com
2.Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία
3.Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν
υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα

[2] 1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

(Θεμελιώδη άρθρα του Ελλ. Συντάγματος)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ !!

ANAKOINΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ προς ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ

 - Η Πατρίδα μας ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ και ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ  ΟΠΙΣΤΙΚΑ  στα ξένα  (και εγχώρια ) οικονομικά συμφέροντα.

Ο λαός μας οδηγείται στη ΜΑΖΙΚΗ  ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ   και στην ΑΠΟΛΥΤΗ  ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ (μέσα από μεθοδευμένο σχέδιο ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ).

- Το ανεξάρτητο - ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  κίνημα  " ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " καλεί σε  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ κάθε ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΛΙΤΗ  που πιστεύει στην  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , στην  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  , στην  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  , στην  ΙΣΟΝΟΜΙΑ  και στην ΕΘΝΙΚΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

-Για να απαλλαγούμε από τα ολιγαρχικά συστήματα διακυβέρνησης που μας έφεραν σ΄αυτή την κατάσταση, απαιτείται  ΜΑΖΙΚΗ  -  ΕΝΩΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ όλων των κοινονικών τάξεων.

Μια ΛΑΪΚΗ - ΕΝΩΤΙΚΗ κοινητοποίηση με  ΔΙΑΡΚΗ - ΕΠΙΜΟΝΟ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ κεντρικών οδικών κόμβων σε ολόκληρη την χώρα - μέχρι ότου η σημερινή ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ   "διακυβέρνηση" αποδειχθεί τους όρους μας (τα έξι γνωστά σημεία )  στο όνομα του Ελληνικού λαού)..

Σε ανίθετη περίπτωση οι κινητοποιήσεις πρέπει να συνεχιστούν - μέχρι να περάσου όλες οι εξουσίες (νομοθετικές, εκτελεστικές και δικαστικές στον  ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ  αυτής της χώρας  : Στον  ΚΥΡΙΑΡΧΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  !

-ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ  στην  ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ !

-ΓΗ  και  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !

-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

-ΑΜΕΣΗ  - ΛΑΪΚΗ ( ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - τώρα !

-Η ΕΞΟΥΣΙΑ  στους  ΠΟΛΙΤΕΣ!

 Ο α' υπεύθυνος  του κινήματος 
Ι.Δ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΆΒΒΑΤΟ, 26 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2014

ΜΗΝΥΜΑ προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:



Αθήνα 16/4/2014
Του Ιωάννου Δ. Ζαφειρόπουλου
(Ιδρυτή – α΄ υπεύθυνου του ανεξάρτητου – ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος: «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»

ΜΗΝΥΜΑ προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Οι «εκλογές» που έρχονται αφορούν τοπικές (δημαρχιακές και περιφερειακές) αναμετρήσεις – όπου εκείνοι που θα «εκλεγούν»  ΔΕΝ μπορούν να προσφέρουν σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ, αφού η νεοχιτλερική Ε.Ε., σε συνδυασμό με τις μνημονιακές πρακτικές –πολιτικές οδηγούν τη χώρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ –τόσο της Διοίκησης όσο (κυρίως!) του εδάφους και της λαϊκής – εθνικής περιουσίας στα ξένα συμφέροντα (Γερμανοί, Αμερικανοί, Άγγλοι, Κινέζοι, Ρώσοι, Άραβες, κ.λ.π.).
Οι «άλλες» (ευρωβουλευτικές) εκλογές αφορούν 20 καλοπληρωμένους υπαλλήλους – ναι, μόνον τόσους εκλέγει η χώρα μας – που σε σχέση με τους 750 (!) του ευρωκοινοβουλίου αποτελούν ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, η οποία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επηρεάσει τις αποφάσεις αυτού του νεοφασιστικού – νεοχιτλερικού μορφώματος (δηλ. της Ε.Ε. – αποφάσεις που καθορίζονται έτσι κι αλλιώς από οοικονομικά κέντρα – πολυεθνικές εταιρείες και όχι από τους ευρωβουλευτές που είναι … «διακοσμητικές παρουσίες», ώστε να παραπλανάται ο κάθε (ανυποψίαστος) πολίτης ψηφοφόρος.
Ωστόσο…
Κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί – και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις- να δώσει ένα ΗΧΗΡΟ χαστούκι σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που υποτιμούν τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια  του λαού, σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας, σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που (αργά ή γρήγορα!) θα οδηγηθούν σε ΕΙΔΙΚΑ – ΛΑΪΚΑ  δικαστήρια με τις κατηγορίες της ΕΣΧΑΤΗΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας και της λεηλασίας της δημόσιας (και ιδιωτικής) περιουσίας που ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ τους ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!
Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ σε ΑΠΟΦΑΣΗ – για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 11 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2014

Αν γινόταν ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... (για απόδοση ΕΥΘΥΝΩΝ)



- Αν γινόταν ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... (για απόδοση ΕΥΘΥΝΩΝ)

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ τους “πρωτεργάτες – πρωταίτιους” της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και της ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (όπου οδηγήθηκε η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός ) ΕΙΝΑΙ:
α) Βαρύτατη προσβολή των ατομικών δικαιωμάτων, της ζωής, της τιμής, της αξιοπρέπειας, της περιουσίας του ελληνικού λαού και δυσφήμισης της χώρας.
β) Απαξίωση – αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος μέσα από την καταπάτηση (και διαστρέβλωση) του Συντάγματος της χώρας – και ΕΚΒΙΑΣΜΟ του εκλογικού σώματος.
γ) Απόπειρα ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της δημόσιας  και ιδιωτικής περιουσίας της Πατρίδας σε ΕΓΧΩΡΙΑ και ΞΕΝΑ οικονομικά συμφέροντα (Τράπεζες, όμιλοι, ιδιώτες κ.λ.π.). Λεηλασία των κρατικών ταμείων.
δ)  Απόπειρα ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της ίδιας της Διοίκησης της χώρας (μέσα από την κατάλυση της εθνικής – λαϊκής κυριαρχίας ) σε ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Οι συγκεκριμένες πράξεις συνιστούν (στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ) κακουργήματα ΕΣΧΑΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και τιμωρούνται βάσει του άρθρου 7, παρ. 3 του ελληνικού συντάγματος που αναφέρει ρητά: “θανατική ποινή ΔΕΝ επιβάλλεται, ΕΚΤΟΣ από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο νόμο για κακουργήματα, τα οποία τελούνται σε καιρό πολέμου και σχετίζονται με αυτόν.”

ΔΕΥΤΈΡΑ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ανεξάρτητο αμεσοδημοκρατικό κίνημα: -ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (site με τον ίδιο τίτλο) -Στο όνομα του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ- όπως ορίζει το Σύνταγμα. - και στο όνομα της Δημοκρατίας -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 1) ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ των κομματικών μηχανισμών - ώστε να υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ανάμεσα στους πολίτες. 2) ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ σε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ - Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ν’ αποφασίζουν για τα νομοσχέδια- και τις διεθνείς συμβάσεις! 3) ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕθΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - με τη συμμετοχή. και απλών πολιτών - ώστε να εκπονηθεί ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ για ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ - μέσα απ’ την οποία ο λαός θα μπορεί να αποφασίζει ΜE ΨΗΦΟ για ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ και για ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ. 4) ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ σε ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ των υπεύθυνων (τωρινών και «παλαιότερων») για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. 5) Προσωρινή κυβέρνηση από απλούς-αμεσοδημοκράτες πολίτες που θα αναλάβουν την ΟΛΙΚΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ στάση πληρωμής ως προς το «εξωτερικό χρέος» - που ΔΕΝ το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ο λαός. 6) Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα με παράλληλη αποκέντρωση του αστικού πληθυσμού (με κίνητρα — αναδιανομή δημόσιας γης, φοροαπαλλαγές κλπ), ώστε να υπάρξει ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου. ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ από την Ε.Ε. και από κάθε είδους «μνημόνιο». - ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ! -ΚΑΙΡΟΣ Ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΜΕ την ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ - για ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - για ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ή ΣΥΜΦΩΝΙΑ! -ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΡΑ!

Πόση Δημοκρατία ... έχουμε σήμερα;

Πόση Δημοκρατία ... έχουμε σήμερα; (ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) 1) Όταν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μοναδικός ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ είναι ο ΙΔΙΟΣ ο λαός (και όχι τα Κόμματα). Οι πολίτες προτείνουν, ψηφίζουν, αλλάζουν, συνδιαμορφώνουν, βελτιώνουν ή απορρίπτουν το οποιοδήποτε «σχέδιο νόμου» (με τη μέθοδο της απλής πλειοψηφίας) στη γειτονιά, στο χωριό, στην πόλη και στο ΚΡΑΤΟΣ: Είναι η «ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ»- όπου ΟΛΟΙ οι πολίτες ενδιαφέρονται και συμμετέχουν ενεργά «στα κοινά». 2) Όταν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μοναδικός ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ είναι ο λαός και η ελεύθερη βούλησή του: Οι ΙΔΙΟΙ οι πολίτες κυβερνούν την Πολιτεία με νόμους που πρέπει να συμφωνούν με τη ΦΥΣΗ, τη ΛΟΓΙΚΗ και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 3) Όταν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΛΑ τα «μέσα παραγωγής», οι δημ. υπηρεσίες η γη, οι συγκοινωνίες, οι Τράπεζες και τα ΜΜΕ αποτελούν ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΗ εθνική - λαϊκή ιδιοκτησία. 4) Όταν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, υπάρχει αίσθημα Ελευθερίας, αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και συντροφικότητας - για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες. 5) Όταν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΛΟΙ οι πολίτες έχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ εισόδημα και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ιδιόκτητη κατοικία, ΔΩΡΕΑΝ Παιδεία και Υγεία, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ - στην πόλη και στην ύπαιθρο. 6) Όταν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΛΟΙ οι πολίτες έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε ίσες ευκαιρίες, στην αντικειμενική ενημέρωση, στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. — Τώρα σκέψου: Πόση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... έχουμε σήμερα; (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ^ Ανεξάρτητο - ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΤΚΟ κίνημα: «ΕΜΠΡΟΣ ΠΑ ΑΛΗΘΙΝΉ ΔHMOKPΑΤΙΑ. (ιστοσελίδα ιιε τον ίδιο τίτλο) -ΙΩΑΝΝΗΣ Α.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΔ0Ε Α΄υπεύθυνος του κινήματος - ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΑΣ - tel: 6931141031

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013

ΕΛΛΑΣ – έτος 2016… - ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ; Ως «ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ» - ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 8.000.000 - ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ: Τραπεζο- οικονομική ολιγαρχία – «Ευρωπαϊκή – διεθνής Επιτροπεία». - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : Οικονομικοί – τραπεζικοί επίτροποι (τεχνοκράτες) - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Πολυεθνικές – αποικιακές εταιρείες (όμιλοι). - ΧΡΕΟΣ: 480 δις ευρώ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ: Διάφορες: (προτεστάντες, καθολικοί, μουσουλμάνοι, σιντοϊστές, βουδιστές), κ.λ.π. 92% - Χρ. Ορθόδοξοι: 8% - ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ: (Α΄προνομιούχα ζώνη): Γερμανοί 19%, Βρετανοί 7%, ΗΠΑ 6%, Καναδοί 3%, Γάλλοι 4%, Κινέζοι 9%, Ρώσοι 7%, Ιάπωνες 2%, Άραβες 8%, Λοιποί 5%. - Έλληνες (άρχουσα τάξη): 0,3% (μ.ο. ζωής τα 78 έτη) (Β΄ ζώνη: εργάτες και υπάλληλοι πολυεθνικών με μέσο μηνιαίο μισθό 280 ευρώ + συσσίτιο) - ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ: Ασιάτες (Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Ινδία, Κίνα, κ.λ.π. ): 14% - Αφρικανοί (Σουδάν, Μαρόκο, Σομαλία, Νιγηρία, Γκάνα, κ.λ.π.) : 10% - Έλληνες: 6% (μ,ο. ζωής – για τους εργάτες και υπαλλήλους τα 61 έτη) - Σ’ αυτή την «ΕΛΛΑΔΑ» ο λαός ΑΔΡΑΝΗΣΕ, ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ, - ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ (- και ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕ) Ως «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» - ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 12.000.000 - ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ: ΑΜΕΣΗ – ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και νομοθεσία: Από τους ΙΔΙΟΥΣ τους πολίτες με πλειοψηφία (Δημοκρατία ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ). - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Αυτοδιαχειριστική – με παραγωγική αυτάρκεια αγαθών και υπηρεσιών – από τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΠΟΛΙΤΕΣ (συνεργατική οικονομία). - ΧΡΕΟΣ: Ǿ (ΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ) – με επιστροφή σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ: Χρ. Ορθόδοξοι (96%) ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – με διοικητική έδρα την ΑΘΗΝΑ και «φυσική έδρα» τις Καρυές του Αγίου Όρους. - ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ (98%) (μ.ο. ζωής τα 82 έτη) - Σ’ αυτή την ΕΛΛΑΔΑ ο λαός ανακάλυψε τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ! (- και νίκησε!) Πνευματικά δικαιώματα ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ

ΠΈΜΠΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Για τον Γιάννη Καλαμίτση

-Για τον Γιάννη Καλαμίτση - Το ανεξάρτητο -ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κίνημα ""ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!",νιώθει ότι "έφυγε" πό κοντά μας ΟΧΙ απλά ένας πολυτάλαντος ΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά -συγχρόνως- και ένας ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. Ο Πειραιάς που τον γέννησε και ΟΛΗ η Πατρίδα μας δέχονται ως εθνική κληρονομιά το έργο που άφησε πίσω του ο Γιάννης Καλαμίτσης. Γιάννη, έπραξες με δημιουργική συνέπεια το ΚΑΘΗΚΟΝ σου ως ΕΛΛΗΝΑΣ (και ενεργός φίλος της "Άμεσης Δημοκρατίας των πολιτών"). Στην πραγματικότητα θα είσαι ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - μέσα από το έργο σου και την ευφυέστατη σκέψη σου!. - Το μόνο για το οποίο λυπούμαστε είναι ότι ΔΕΝ πρόλαβες να γιορτάσεις τη μεγάλη λαϊκή ΝΙΚΗ που θα 'ρθει ΣΥΝΤΟΜΑ ... (η ψυχή σου όμως θα είναι ΕΚΕΙ - και το ΞΕΡΟΥΜΕ! Γιάννη Καλαμίτση: Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Συνολικές προβολές σελίδας