15 Δεκ 2011

ΑΠΟΒΛΗΤΑ ... Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

  -Η υπόθεση με το εξασθενές χρώμιο στην περιοχή γύρω από τα Οινόφυτα (και όχι μόνο...) έχει πολύ πιό άσχημες προεκτάσεις απ' αυτές που τα  Μ.Μ.Ε. προβάλλουν.
  -Και εν - πάση περιπτώση - δεν χρειάζεται να πάει κάποιος στη Βοιωτία για να ...ανακαλύψει την κατάφωρη παραβίαση των νόμων για τη δημόσια υγεία...
  -Μια βόλτα στο Κολωνάκι (ναι ! δεν αστειεύομαι καθόλου ! - επί της οδου Μασσαλίας  συμβαίνει...) θα σας πείσει ότι κάποια "εργαστήρια" και νοσοκομεία  χύνουν ..."τοξικά" απόβλητα στα πεζοδρόμια (!) μέσα από  αυτοσχέδιους σωλήνες - δικής τους κατασκευής  - για να γλυτώσουν τα ...έξοδα του ειδικού κάδου!
  -Για να μην μιλήσουμε ότι αν σταθείς στην οδό Σόλωνος, Σκουφά  (και γενικά στο κέντρο) βάλλεσαι διαρκώς και σε 24ωρη βάση απ' τις 160 - 180 κεραίες κινητής τηλεφωνίας - ηλεκτρομαγνητικής  ρύπανσης... που είναι απείρως πιό καρκινογόνες από το νερό των Οινοφύτων (μόνο  ΔΙΠΛΑ  στο κτιριο της Νομικής υπάρχουν... 14 κεραίες!).
  -Ας μην τρέφουμε αυταπάτες :
  -Η Αθήνα είναι η πιό υποβαθμισμένη πόλη της Ευρώπης - από πλευράς ποιότητας ζωής - πρασίνου - καυσαερίων- κτισμάτων - ρυπων - κλοπών -ληστειών - δολοφονιών και γενικης παραβατικοτητας. Μια όμορφη πόλη που την κατάντησαν - οι πολιτικοί- και οι άλλοι διαπλεκόμενοι της μίζας σε πόλη που την εγκαταλείπουν οι κάτοικοί της...
  -Και δυστυχώς αυτό  δυσκολα  ΑΛΛΑΖΕΙ !

Συνολικές προβολές σελίδας