12 Δεκ 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ;


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ;


      Ο βασικός στόχος των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης και της «νέας τάξης» είναι να μετατρέψουν οποιαδήποτε κοινωνική ή ηθική – ανθρώπινη αξία σε «μετρήσιμο οικονομικό μέγεθος», δημιουργώντας (συγχρόνως…) διάφορα ενοχικά συμπλέγματα, κατευθυνόμενες φοβίες και ατμόσφαιρα  πανικού στα έθνη και στους λαούς. Πιστοί συνεργάτες των εξουσιαστών είναι διάφοροι εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι, εκδότες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εφοπλιστές (ακόμα και «άνθρωποι του πνεύματος»).

      Από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε., που ελέγχουν οι εξουσιαστές, πετυχαίνουν να αποπροσανατολίζουν- συγχύζουν τη λογική του πολίτη, μέσα από «βαθυστόχαστες» αναλύσεις ή –άλλου τύπου- αποχαυνωτικές εκπομπές. Απλά, υποτιμούν διαρκώς τη νοημοσύνη των λαών – εξευτελίζοντας (παράλληλα) την ατομική – εθνική αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη, σε όποια κοινωνική ομάδα κι αν ανήκει… Χρησιμοποιούν την τεχνοψυχολογία ελέγχου των μαζών για τους σκοπούς τους…

      Άλλοι στόχοι των «εξουσιαστών – επικυρίαρχων» είναι η δραστική μείωση και κοινωνική – οικονομική αποδυνάμωση του παγκόσμιου πληθυσμού (έχουν διάφορους τρόπους…), ώστε ο πλούτος των εθνών να περάσει στα δικά τους χέρια – μαζί με το (ελάχιστο) αναγκαίο εργατικό προσωπικό που θα τους υπηρετεί πιστά. Επίσης, διαρκής στόχος τους είναι η αντικατάσταση των φυσικών πολιτικών ηγετών από καθοδηγούμενους τεχνοκράτες– τραπεζίτες (δικούς τους «αχυράνθρωπους») που θα κατευθύνουν την κατάσταση εκεί που … «πρέπει»! (με την ανάλογη και διαρκή «πλύση εγκεφάλου» - βέβαια…).

Οι νεοταξίτες – διεθνείς απατεώνες εργάζονται μεθοδικά και ακατάπαυστα σ’ αυτά τους τα σχέδια, «φροντίζοντας» ώστε το χρήμα που μόνον ΑΥΤΟΙ τυπώνουν, να πηγαίνει σε μια κατευθυνόμενη από ΑΥΤΟΥΣ ολιγαρχία. Τρομοκρατούν τους λαούς με ψεύτικα διλήμματα και «υποχρεωτικές λύσεις–μονοδρόμους», χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο λεξιλόγιο (200 λέξεων!), που παραλύει, αποσυντονίζει, αδρανοποιεί, αναισθητοποιεί τη σκέψη και την κοινή λογική. Μ’ αυτό τον …απλό τρόπο «κερδίζουν χρόνο» μέχρι να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο και την πλήρη υποδούλωση των λαών, στρέφοντας συχνά τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης ή (ακόμα…) παραποιώντας και την ίδια την …Ιστορία –προς όφελός τους- βέβαια…

                  Όμως, όπως κάθε αντίπαλος, έχουν κι αυτοί τα «αδύνατα σημεία» και τους δικούς τους φόβους: Ο μεγάλος τους φόβος (και αγωνία!) είναι μήπως οι πολίτες, οι λαοί και τα έθνη-κράτη αντιληφθούν τα … σχέδιά τους και τις μεθόδους τους (στο σύνολο!). Αυτό ίσως μπορούν να το αντιμετωπίσουν με περισσότερη «μαύρη» - ελεγχόμενη προπαγάνδα και με περισσότερα (κατευθυνόμενα- πλαστά) «διλήμματα». Όμως… όταν η μεγάλη αντιπαράθεση οδηγηθεί στο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ – (και όχι ψευδεπίγραφο) ΔΙΛΗΜΜΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ: Ελευθερία ή υποδούλωση;, τότε θα μάθουμε και τον τελικό – οριστικό νικητή.

                  Εννοείται, ότι αν  οι ίδιοι οι πολίτες πάρουν ενεργά και με ενότητα την κατάσταση στα χέρια τους, τότε η μάχη θα έχει κριθεί (πριν καν αρχίσει…) ΥΠΕΡ Της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Πολλοί μιλούν για «επανάσταση» ξεχνώντας (ή αγνοώντας…) ποια είναι τα ΤΡΙΑ βήματα για να ξεκινήσει και να επικρατήσει μια επανάσταση.

ΒΗΜΑ 1ον : ΠΡΩΤΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ(και ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΑΙ!) ότι έχεις ΟΛΑΚΕΡΟ ΔΙΚΙΟ, ΕΣΥ ο πολίτης!

      ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και ΠΙΣΤΗ τίποτα ΔΕΝ συμβαίνει!.

ΒΗΜΑ 2ον : Αφού –ο λαός- οπλιστεί με ΘΑΡΡΟΣ και ΔΥΝΑΜΗ, προσπαθεί να ανατρέψει τους δυνάστες του (σίγουρα ΔΕΝ είναι πάντα εύκολο…).

ΒΗΜΑ 3ον : Όταν ο λαός τα καταφέρει, φροντίζει για δύο πράγματα: α) τη διατήρηση της λαϊκής κυριαρχίας και της Δημοκρατίας, και β) την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ όλων όσων εξευτέλισαν την αξιοπρέπειά του και διέλυσαν τους θεσμούς (ώστε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ –στο μέλλον- παρόμοιες καταστάσεις…)

      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ: Για να ξεφύγεις από έναν εφιάλτη, πρέπει –απλά- να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!

(Και το ΞΥΠΝΗΜΑ ενός λαού τρομάζει ακόμα και τους πιο καλοεξοπλισμένους –και οργανωμένους-στρατούς…)

Συνολικές προβολές σελίδας