29 Μαΐ 2011

ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ...

ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ .........


"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ"

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2011 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Από τις 10.00 η ώρα, όλοι εκεί εξω από τον ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ......
για να μας νοιώσουν από κοντά, να ξέρουνε πως γνωρίζουμε και πως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε ούτε να ησυχάσομε ...... μέχρι να αποκατασταθεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην πατρίδα μας και να πάρει ξανά την θέση που της ανήκει μέσα στις συνειδήσεις μας ............ 


-Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα ..........
-Είναι δικαστικό πρόβλημα .........
-Γενναίους δικαστικούς χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς ............



........Αυτοί οι υπεράνω πάσης αμφισβήτησης "ηθικοί" άνθρωποι σήμερα προστατεύουν όλους τους ανήθικους Έλληνες. Εξαιτίας τους δεν πάει ο Τσουκάτος φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος "έπαιρνε" τα παράνομα χρήματα, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τα έδινε .και άρα τη Siemens. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Μαντέλης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος έπαιρνε "χορηγίες", θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τις έδινε, για να "βελτιωθούν" οι τηλεπικοινωνίες. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Λιάπης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που παρέδιδε "φαρδιά" βαγόνια. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει φυλακή ο κουφός με το αυθαίρετο. Γιατί, αν πάει φυλακή ο Σουφλιάς, θα "καταδικάσει" και τον Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με τη Goldman Sachs.

Αντιλαμβανόμαστε πως πίσω από τη σημερινή ατιμωρησία των διεφθαρμένων πολιτικών κρύβονται μεγάλα συμφέροντα .Πολύ μεγάλα συμφέροντα. Δεν τιμωρούνται όλα αυτά τα καθάρματα, όχι επειδή οι ίδιοι είναι ισχυροί, αλλά επειδή είναι ισχυρά τα αφεντικά τους, που τους έκαναν καθάρματα. Δεν πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι και οι Μαντέληδες, όχι επειδή είναι ισχυροί οι ίδιοι, αλλά επειδή είναι ισχυρές η Goldman Sachs, η Mercedes, η Siemens και οι άλλες "αδερφές".
Αυτές οι εταιρείες θα είναι ισχυρές για όσο διάστημα θα μπορούν να κρύβονται πίσω από την ατιμωρησία εκείνων που διέφθειραν. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μένουν ατιμώρητοι, οι διαφθορείς θα μένουν στο απυρόβλητο. Μόνον αν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πάνε φυλακή, θα έρθει και η σειρά των εταιρειών που τους διέφθειραν. Η προστασία των διεφθαρμένων πολιτικών είναι η πρώτη και βασικότερη "γραμμή" άμυνας όλων αυτών των εταιρειών της διαφθοράς. Αν καταρρεύσει αυτή η "γραμμή", τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Τότε οι σημερινοί ηθικολόγοι του Ρήνου θα κινδυνεύσουν να πνιγούν μέσα σε έναν "Ρήνο" κατηγοριών για διαφθορά.
Γι' αυτόν τον λόγο οι ισχυροί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες βάζουν στο "παιχνίδι" και τους δικαστικούς. Στο "παιχνίδι" της διαφθοράς σε "είδος", εφόσον είναι έτοιμοι να τους παράσχουν κάθε είδους προνομιακό επίδομα. Προκειμένου να μην αποδοθεί δικαιοσύνη, οι δικαστικοί θ' απολαμβάνουν της προνομιακής μεταχείρισης από τη διαπλοκή. Οι εγκάθετοι Καστανίδηδες θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν κάθε αίτημά τους. Όχι μόνον ως "λειτουργούς", αλλά και ως "ημίθεους" θα αναγνωρίσουν τους δικαστικούς. Σε μια εποχή που κόβονται τα επιδόματα και οι συντάξεις των φτωχών εργαζομένων, θα αναγνωρίσουν στους δικαστικούς επίδομα "θεότητας". Θα φτάσουν στο σημείο να τους δίνουν μισθούς τύπου στελεχών επιχειρήσεων. Πρόεδρος και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα εισπράττουν μισθό ίσο με του Τσαμάζ του ΟΤΕ και του Προβόπουλου της Τράπεζας της Ελλάδας. 600.000.- ευρώ θα φτάσουν να παίρνουν οι Πρόεδροι και οι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου.........

του ΠΑΝ. ΤΡΑΊΑΝΟΥ

Συνολικές προβολές σελίδας