4 Φεβ 2013

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
-       -   Οργανωμένο και σε πλήρη εξέλιξη – εδώ και χρόνια – είναι το σχέδιο άλωσης της χώρας. «Λογαριάζουν όμως χωρίς τον …ξενοδόχο» - που είναι ο ίδιος ο κυρίαρχος ελληνικός λαός (άρθρο 1, παρ. 3 του συντάγματος). Ένας λαός ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ, εξαπατημένος, διχασμένος από τις «ευρωπαϊκές (δήθεν) προστάτιδες δυνάμεις», και από την εγχώρια ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ πλουτοκρατία –ολιγαρχία (που με «όπλο» την κομματοκρατία λεηλατεί τον εθνικό πλούτο).
-         Ένας λαός που είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ αυτής της πατρίδας, της Ελλάδας μας!. Καθώς οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, μοναδικοί σύμμαχοι που μας απομένουν είναι η ψυχή και η θέλησή μας να ζήσουμε στην ιερή γη των προγόνων μας με ελευθερία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και ΑΛΗΘΙΝΗ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – έξω από τη μέγγενη των «υποχρεωτικών οδηγιών» της Ε.Ε., του ΔΝΤ και των άπληστων κερδοσκόπων – υπηρετών της παγκοσμιοποίησης.
-         - ΔΕΝ αναγνωρίζουμε ούτε «χρέος», ούτε «ευρωπαϊκές συμφωνίες», ούτε «μνημόνια»: Δεν ζητήθηκε ποτέ-και για ΤΙΠΟΤΑ!- η γνώμη του ελληνικού λαού (π.χ. με δημοψηφίσματα). Εδώ, στον τόπο που γεννήθηκαν οι διαχρονικές αξίες της ελευθερίας, του πολιτισμού και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η τελευταία φορά που έγινε κάποιο δημοψήφισμα ήταν στις …8/12/1974! Κάποιοι- μέσα από κρυφές- ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ συμφωνίες- προσπαθούν να εκχωρήσουν τα ΠΑΝΤΑ στα ξένα συμφέροντα –μέσα από συνθήκες γενοκτονίας, απειλών, καταστολής, εξαθλίωσης, υποταγής (με τελικό σχέδιο το γενικό ξεπούλημα της ελληνικής γης και τη μετατροπή της σε «αποικία», αλλά και σε βιομηχανική ζώνη πάμφθηνου εργατικού δυναμικού).
-         ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!
-        -  Συναντηθήκαμε πριν από καιρό (Μάης του 2011) ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ στις πλατείες της δίκαιας λαϊκής αγανάκτησης. Έρχεται η ώρα να ξανασυναντηθούμε στις ίδιες πλατείες –μόνο που τώρα θα ‘ναι  πλατείες λαϊκής γιορτής, νικηφόρας γιορτής, που θα προέλθει όμως από τη δική μας θέληση, -από τη δική μας πίστη στην τελική νίκη!
-        -  Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο έχοντας ως «σημαία» το ευρωνόμισμα, «στρατό» έναν άθλιο συρφετό από ντόπιους και ξένους απατεώνες – τυχοδιώκτες και … «επιτελάρχες» κάτι παλιόχαρτα που τα ονομάζουν «ευρωσυνθήκες», «δανειακές συμβάσεις», «μνημονιακές δεσμεύσεις» και «διακρατικές  συμφωνίες»: Αποφασίζουν ΕΡΗΜΗΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! – που παρακολουθεί απορημένος και ξαφνιασμένος «την όλη εξέλιξη του σχεδίου» ΧΩΡΙΣ ν’ αντιδρά (ακόμη!). Ο λόγος απλός: Δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί – επιτέλους – ότι μέσα απ’ τις «ρητορείες», «φραστικές κορώνες», τα «σκάνδαλα» και τις «βαθυστόχαστες αναλύσεις» κερδίζουν ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ, ώστε να ολοκληρώσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (και να … αμειφθούν αδρά γι’ αυτή!).
-      -    Ήρθε η ώρα να τα ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
-        -  Επιδιώκουν να σας τρομοκρατήσουν και να σας αποπροσανατολίσουν: Μην παίζετε το «παιχνίδι» τους. Αδιαφορήστε για όσα ακούτε και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας! Με χέρι σταθερό, με βλέμμα καθάριο, με θάρρος και αποφασιστικότητα  δημιουργήστε – σε τοπικό επίπεδο – τις δικές σας «προσωρινές κυβερνήσεις» με έντιμους ανθρώπους που θα αποτρέψουν – ακυρώσουν την εφαρμογή των προδοτικών σχεδίων. Σκίστε τα παλιόχαρτά τους, τυπώστε τα δικά σας με νέες δημοκρατικές  ιδέες και ξηλώστε τα σύμβολα της «νέας τάξης». Στη θέση των 12 αστεριών της φασιστικής – ξενόφερτης ευρωπαϊκής σημαίας, υψώστε το λαμπρό τετράκτινο αστέρι της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ των πολιτών.
-       -   Μην ξεχνάτε: Κάθε «ευρωπαϊστής» είναι – δυνητικά – αντίπαλός μας (κρυφός ή φανερός). Μπορούμε – και πρέπει – να φτιάξουμε ενωμένοι και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ μια «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», με ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, με ΝΕΑ οργανωτική δομή, με το ΔΙΚΟ μας ΝΟΜΙΣΜΑ, όπου εμείς οι Έλληνες πολίτες θα συναποφασίζουμε ελεύθερα για το κάθε τι (το σύστημα διακυβέρνησης είναι ήδη έτοιμο).
-        -  ΩΣ ΕΔΩ! ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ τα προδοτικά σχέδιά τους!
-      -    ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
-       -   Δεν αναγνωρίζουμε ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ λήψης αποφάσεων  στο υπάρχον ξενόδουλο καθεστώς! Δεν τους υπακούμε! – Δεν τους χρειαζόμαστε! (παρά μόνον για να τιμωρηθούν παραδειγματικά…)
-         - Ήρθε η ώρα να πάρουμε – ΕΝΩΜΕΝΟΙ – τις τύχες της χώρας στα χέρια μας!
-         Ας το κάνουμε!
-         - Εμπρός για ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Συνολικές προβολές σελίδας