12 Ιουν 2011

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ;

  -Γιατί να είμαστε  ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ  και  ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ μιας φασιστικής Ε.Ε. που έχει ως άξονα και μοχλό πίεσης, ενάντια στους λαούς, ένα κατασκευασμένο -"εικονικό" νόμισμα, (το ευρώ)και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που ΔΙΑΛΥΕΙ  την κοινωνική συνοχή των λαών της Ευρώπης;
  -Πρέπει να καταλάβουμε (επιτέλους!) ότι η ευρωζώνη και το ευρωνόμισμα λειτουργούν ως τροχοπέδη στην εθνική κυριαρχία  και στις παραγωγικές διαδικασίες   των κρατών της Ευρώπης. 
  -Οι τραπεζοχρηματοοικονομικοί οίκοι που κρύβονται πίσω απ' τους ..."παγκοσμιοποιητές " της Ε.Ε. έχουν ήδη οδηγήσει στην χρεωκοπία  τρία (3) Ευρωπαϊκά κράτη : Την Ιρλανδία (που πρίν ενταχθεί στο ευρώ, είχε την πανίσχυρη ιρλανδική λίρα) , την Πορτογαλία (που πριν ενταχθεί στο ευρώ , είχε το εσκούδο και ΚΑΝΕΝΑ  οικονομικό πρόβλημα) και την πατρίδα μας την Ελλάδα , που με την ισχυρή  ΔΡΑΧΜΗ μεγαλουργούσε στους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, του τουρισμού, του εμπορίου και της ήπιας βιομηχανικής ανάπτυξης.
          -Το ανεξάρτητο αμεσοδημοκρατικό  κίνημα
          "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"
                               Προτείνει:
  -α) Την  ΟΛΙΚΗ  και  ΟΡΙΣΤΙΚΗ  παύση πληρωμών απέναντι στο εξωτερικό χρέος και την  ΑΜΕΣΗ  ΕΞΟΔΟ  από την  Ε.Ε. και από το ευρώ. (Αυτό θα κάνει την ευρωζώνη , τους τραπεζίτες και τον γερμανογαλλικό άξονα να  ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ -έτσι πρέπει!) ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ  να είμαστε πειραματόζωα σε δοκιμαστικό σωλήνα!  Αυτοί που θα χάσουν είναι οσοι κερδοσκοπούν  σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις ,σε ευρώ - κυρίως στο εξωτερικό!
  -Η επιστροφή στη ΔΡΑΧΜΗ  θα δώσει άνεμο αισιοδοξίας  και ανάπτυξης αλλά και εθνική κυριαρχία ,στον ταπεινωμένο λαό, που έχει προδωθεί από όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας! Να είναι βέβαιοι : ΘΑ  ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ  στον Ελληνικό λαό!
  β) Προτείνουμε  (και θέλουμε!) μια  Βαλκανική Ενωση συνεργασίας - με Σερβία,Κύπρο, Βουλγαρία και Σλοβενία, με ενιαίο κοινό νόμισμα  τη  ΔΡΑΧΜΗ  και αμοιβαίες ανταλλαγές προϊόντων  (clearing.)  Mε άξονα την  ΑΘΗΝΑ  η - Νέα Ενωση  Βαλκανικής Συνεργασίας- (που θα διατηρεί  ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ   το χαρακτήρα του έθνους-κράτους σε ΚΑΘΕ  μέλος ), θα δημιουργήσει σχέση φιλίας και εμπορικής συνεργασίας  ανάμεσα τους. Επίσης θα επιδιώξουμε "ζώνη αραβομεσογειακής συνεργασίας"  με Αίγυπτο, Τυνησία, Λιβύη, Σαουδική Αραβία και Η.Α.Ε.  (πάντα με κοινό-διεθνές  νόμισμα την ισχυρή  ΔΡΑΧΜΗ  και επίκεντρο την  ΑΘΗΝΑ).
  -Οι κινήσεις αυτές θα οδηγήσουν την ευρύτερη περιοχή των  Βαλκανίων και της Μεσογείου , σε μια αναθεώρηση και ανανέωση των αξιών τους - ΠΑΝΤΑ με πυξίδα  το αμεσοδημοκρατικό πολίτευμα που ξεκίνησε απ' την  Ελλάδα- την κοιτίδα της  ΑΛΗΘΙΝΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !
  -Ηρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μια καινούργια ομάδα  εθνών-κρατών που διατηρώντας την  ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ  τους, θα δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας απέναντι στις εξουσιαστικές βλέψεις, του διαπλεκόμενου τοκογλυφικού - παγκοσμιοποιημένου  χρηματοοικονομικού  συστήματος.

              -ΝΑΙ,  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ!




ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ

    

Συνολικές προβολές σελίδας