23 Οκτ 2011

ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΕΥΡΩ...

  -ΝΑ  ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΒΓΟΥΜΕ  ΑΠ'ΤΟ  ΕΥΡΩ :

      -ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΟ:
-Το ευρωνόμισμα λειτουργεί υπέρ ενός νέου "παγγερμανισμού" που σε συνεργασία με τους χρηματοτραπεζικούς επενδυτές έχουν "στρατηγικό στόχο", την υποδούλωση  ΟΛΩΝ  των λαών (ειδικά του ευρωπαϊκού νότου)  και τη μετατροπή των κατοίκων της νότιας Ευρώπης σε φθηνούς - εξαθλιωμένους βιομηχανικούς (και λοιπούς...) εργάτες των  300 - 400 ευρώ το μήνα.
  -Ετσι ο "πλούσιος" βορράς θα αποκτά συνεχώς περισσότερο πλούτο και φθηνά προϊόντα σε βάρος των Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών, Πορτογάλων,Κυπρίων κλπ...
       -ΠΟΙΟΙ  ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ  απ'αυτή την κατάσταση - του "ισχυρού" ευρώ; 
      -ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΟ :
 -Βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοεπενδυτές, μεγαλοκαταθέτες, και (φυσικά ) διαπλεκόμενοι πολιτικοί !
  -Ολοι αυτοί έχουν  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ   στο εξωτερικό σε  ΕΥΡΩ  και (φυσικά)  ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΝ  να χαθεί η "αγοραστική  Δύναμη " των χρημάτων τους.
  -Συνεπώς επιδιώκουν την οικονομική  εξαθλίωση  των λαών ώστε να έχουν σε  ΔΙΑΡΚΗ  ΒΑΣΗ  ένα πολυπληθές , πρόθυμο και πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, που θα "παρακαλά" για ένα μεροκάματο, για λίγο φαγητό...
  -ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ : 
  -Το ευρώ λειτουργεί ως  "εργαλείο  χρεωκοπίας"  των "φτωχών " κρατών (Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία κ.α.)-όσες χώρες μπήκαν στο ευρώ πάνε προς ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
        -ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ :
  -Το μοναδικό τους "οπλο"  είναι ένα ΝΟΜΙΣΜΑ (ευρώ).
  -Κι' αν αυτό είναι το "οπλο" τους , τότε το ευρωνόμισμα αποτελεί τον ουσιαστικό  ΕΧΘΡΟ  της χώρας και της εθνικής - λαϊκής κυριαρχίας των Ελλήνων πολιτών.

  -Αν η  χώρα μας επιστρέψει στη  ΔΡΑΧΜΗ  , η ευρωζώνη θα ΔΙΑΛΥΘΕΙ  μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

  -ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΕΝΩΜΕΝΗ  ΕΥΡΩΠΗ:
  -Η  ένωση  χωρών  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ  σε καταστάσεις  ΚΟΙΝΩΝ  συντελεστών!  Στους βασικούς πυλώνες ενός κράτους και μιας ΕΝΩΣΗΣ  ΚΡΑΤΩΝ!


  -Οι βασικοί  ΠΥΛΩΝΕΣ  ΕΝΟΣ  ΚΡΑΤΟΥΣ:
  -ΚΟΙΝΗ  ΣΗΜΑΙΑ
  -ΚΟΙΝΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΝΟΜΙΣΜΑ.
  -ΚΟΙΝΗ  ΓΛΩΣΣΑ.
  -ΚΟΙΝΗ  ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
  -ΚΟΙΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑ.
  -ΚΟΙΝΟΣ  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ  ΤΟΠΟΣ  ΔΙΑΜΟΝΗΣ  των κατοίκων (η γή τους!).
  -ΚΟΙΝΑ  ΗΘΗ  και  ΕΘΙΜΑ.

  -Η Ε.Ε. διαθέτει μόνον τρείς(3) απ' τους πυλώνες αυτούς:
  -Τη σημαία, το νόμισμα (ευρώ) και τον κοινό τόπο διαμονής (Ευρώπη). Τα υπόλοιπα (4)  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ,  για να  "ΔΕΣΟΥΝ"  τους λαούς  (όπως στις Η.Π.Α !).

     -ΝΑ  ΓΙΑΤΙ  ΛΕΜΕ  ΝΑΙ  ΣΤΗ  "ΔΡΑΧΜΗ":

  -Θα έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης του δικού μας - εθνικού νομίσματος . Τα αγαθά  ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  να  ΑΚΡΙΒΥΝΟΥΝ, αφού - τυπώνοντας το  ΔΙΚΟ  μας  ΝΟΜΙΣΜΑ  - θα έχουμε το δικαίωμα με  ΚΡΑΤΙΚΟ  ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟ  (πλαφόν), στις τιμές   ΟΛΩΝ  των προϊόντων. Σε πολλά προϊόντα θα πέσει η τιμή τους, αφού δεν θα χρειάζονται πλέον οι άδικοι και παράνομοι φόροι που έχουν επιβληθεί με το μνημόνιο (σε βενζίνη, αλκοολούχα ποτά κλπ.). Με την εφαρμογή του ΠΛΑΦΟΝ  οι μεσάζοντες και όλοι οι κερδοσκόποι δεν θα υπάρχουν, αφού δεν θα υπάρχουν ΜΙΖΕΣ, παράνομα κέρδη κλπ.
  -Οι μισθοί και οι συντάξεις θα αυξηθούν δραστικά υπέρ των πολιτών, αφού επιστρέφοντας στη  ΔΡΑΧΜΗ , θα μπορούμε να ασκήσουμε τη δική μας  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  -ΟΛΑ  αυτά τα  ΧΑΣΑΜΕ  μπαίνοντας στην  Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη. Οπως και τη χαμένη τιμή και  την υπερηφάνεια του Ελληνα , που μας  ΣΤΕΡΗΣΕ  η Ευρώπη, το  Δ.Ν.Τ. , το μνημόνιο.

  -Η ισοτιμία της ΔΡΑΧΜΗΣ  με τα άλλα διεθνή νομίσματα, θα καθορισθεί από παράγοντες του εθνικού πλούτου μας:      α)ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  (χωρίς κερδοσκοπία).
β)ΥΠΟΓΕΙΟΣ  ΠΛΟΥΤΟΣ,  που  ΥΠΑΡΧΕΙ και πρέπει να βγεί στην επιφάνεια. Ολοι γνωρίζουμε την ύπαρξη υπόγειου πλούτου, που ποτέ , για  ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ  συμφέροντα  δεν ΑΦΗΣΑΝ  να έρθει στα χέρια του ΛΑΟΥ )   παράγοντες ... πολιτικοί  ΕΘΝΙΚΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ... που λένε σε  ΟΛΑ  ΝΑΙ !
  γ) ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΓΗ, που δεν αξιοποιείται.
  δ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  με σταθερούς ΜΙΚΡΟΥΣ  ΦΟΡΟΥΣ!
  ε) ΝΑΥΤΙΛΙΑ,  η  ΔΥΝΑΜΗ της Ελλάδας!
  ζ) ΕΡΓΑΣΙΑ  για  ΟΛΟΥΣ , δουλεύοντας για το  ΚΑΛΟ  και την  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  του λαού, και όχι για ...ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !
  

Συνολικές προβολές σελίδας